ELECTRIFY duyduğuma göre bu patch hız sorununu düzeltiyomuş.nerden indirebilirim konaminin orjinal patch'ini? link verebilirmisiniz...??? :scn_bilme
Hasansas1905 Arkadaşlar ben bu patchi indirdim ama yüklerken hata veriyo 1628 böyle bi yazı çıkıyo.yardımcı olursanız sevinirim. :,(
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: hasansas1905 Arkadaşlar ben bu patchi indirdim ama yüklerken hata veriyo 1628 böyle bi yazı çıkıyo.yardımcı olursanız sevinirim. :,( şimdi yükledim bende de aynı hatayı verdi...yardıııımm...
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu yo benimki korsan ama çalışıyo?? senin indirdiğin dosyanın tam linkini verebilirmisin???
Hami(10) valla bu patchlerin hepsi aynı biri çalışmadıysa diğeride çalışmaz ama şöyle yapabilirsin oyunu sil sonra kur ama crack yapma bu patchi kur daha sonra oyuna gir
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) valla bu patchlerin hepsi aynı biri çalışmadıysa diğeride çalışmaz ama şöyle yapabilirsin oyunu sil sonra kur ama crack yapma bu patchi kur daha sonra oyuna gir crack deme ilaç de ona