realfoxboy Ya herşeyin pathini yapıyorsunuz. Stadları değiştiriyorsunuz, formları vs vs vs... Bi de hakem patchi yapsanız. Hani Pierluigi Collina, Markus Merk, Urs Maier, Anders Frisk falan olsa. Nasıl olur?
SCoRPioN ® Hakemlerin yüzleri değişmiyor. Ama hakemlerin isimlerinin değişmesi lazım. Benim bilgim olsa böyle ufak bir yama çıkartırdım.
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Hakemlerin yüzleri değişmiyor. Ama hakemlerin isimlerinin değişmesi lazım. Benim bilgim olsa böyle ufak bir yama çıkartırdım. ya ben bir yerde duydum hakemlerin yüzlerinin değiştiğini. Ama normal oyuncular gibi değilmiş. Ondan açdım bu konuyu.
Spocket İsimlerini değiştirmek kolay... Ama Yüzlerini, boylarını, saç şekillerini falan değiştirmek gerekir... Bilgi edinen olursa paylaşsın...
realfoxboy Böyle birşey olabilirse şu hakemleri isterdim: Pieluigi Collina Anders Frisk Urs Meier Markus Merk ve türk hakemler (en iyileri)
eagle1903bjk beyler böyle bir yama we7 pes3 için vardı isinler formalar birazda tipleri değişiyordu sanırın pesconer den indirmiştim
jamindahood spocket yazmışın oraya ismini değiştirmek kolay diye bi solede yapalım dostum usta ben bide bu topların da ismini değiştirmem lazım o nası olcakkk bilen varsa yardımcı olsun