Hami(10) direk datanın içine atacaksın benim bildiğim ben öyle yaptım şahsen e_sound mu ne var onun yerine koycan
II.Ghulam Bodyguards x:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 4dat klasörünü içine yapıştır varolan dosya ile değiştirsinmi die soruda çıkacak import olayı yok yani copy/paste!
psykofener yanlız dosya afs değil rar dosyası kopyaladığımda değiştirilsinmi diye sormadı ve dosyanın adı ben indirdiğimde japanese commentaries'dı.Ayrıca dosya 160 küsür mb dı sizinkinin boyutuda bukadrmıdı? sipikeri pespc-files'dan indirdim başka yerden bulduysanız bana linkini verebilirmisiniz?
frankly Orjinal Mesajı Yazan: psykofener yanlız dosya afs değil rar dosyası kopyaladığımda değiştirilsinmi diye sormadı ve dosyanın adı ben indirdiğimde japanese commentaries'dı.Ayrıca dosya 160 küsür mb dı sizinkinin boyutuda bukadrmıdı? sipikeri pespc-files'dan indirdim başka yerden bulduysanız bana linkini verebilirmisiniz? yaw tamam wınrarle açcam sound dosyasını dara klasörünnün içine atcan ve pes4 ü açıp :scn_futbo golleri atcan
II.Ghulam Bodyguards tamam rardan çıkar o kadar dobra dobra yazmış zaten bizdekide aynı site aynı boyut rardan extract yap sonra at klasörün içine o kadar o zmn sorar sana değiştiryimmi die
psykofener Ben bilgisayarıma yeni format attım winrar var sanıyordum.Neyseki indirdim. Kafasızlık bende kendi azımla rar dosyası diyordumbide. Neyse teşekkür ediyorum yardımlarınız için. :)