realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: karakartal717 önce tesekkürler ama bisey sorcam su recobanın yaptıgı hareketin bi özelliği yok yane deme yane rasgele yapıyo anladıgım kadar aslında zamanlama önemli bu harekette. TOp tam ters ayağındayken vuracan topa. O zaman yapıyor.
xTraP oLmuyor ya bende yukLenmiyor ? Hic bi sayfa acıLmıyorda. Flashgettende cekmiyor zaten bekLenecek bi sayfada yok ??
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: xTraP oLmuyor ya bende yukLenmiyor ? Hic bi sayfa acıLmıyorda. Flashgettende cekmiyor zaten bekLenecek bi sayfada yok ?? bana msn adresini ver ben sana yollayım.
metinin Orjinal Mesajı Yazan: realfoxboy link ölü olabilir şu anda Arkadaşım ellerine sağlık indiren arkadaşlar baya faydalanmışa benziyor. Ancak ben halen bu klavuzu indiremedim. Dosyayı indiren arkadaşlardan bir tanesi senden çok daha az bir zahmete katlanıp dosyayı başka bir server'e upload ederlerse gerçekten faydalı olur.
realfoxboy ARKADAŞLAR!!!!!! YENİ LİNK!!!!!! BU SEFERKİ PATCHLİ DOSYA YANİ HATA YOK!!!! http://rapidshare.de/files-en/392233/pes4guidebyrealfoxboy.rar.html
jack_alkara Download: pes4guidebyrealfoxboy.rar ya nasil oluyor anlamiyorum!?bekliyorum yukardaki yazi cikiyor downloada basliyor ve ''dosya sunucuda bulunamadi''diyor!neden acaba? :confused: :lol: