Levi@than ya arkadaşlar adam uğraşıyor siz bi teşekkür ediceğinize saol diyeceğinize yok burda var şurda var....
realfoxboy Öyle dandirik birşey değil yalnız. Yani bilmediğiniz ve işinize yarayacak bir sürü şey çıkacak.
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz real carlosun hareketini fln dabuldunmu eer bulduysan manyak olur .. güzel iş yapıosun tebrikler.. Carlosun hareketi kesinlikle var bu guide da.
DeNiZ ya kardeşim eline sağlık..sabırsızlıkla bekliyoruM..sen kimseye aldırma yok burda yok şurda fln boşwer...işine bak.. adam hepsini toplayıp türkçe bi guide yapcak daha ne istionuz ki..hem şunun hareketi olcak mı bu var mı yok mu die sormayın..arkadaş bulduklarının hepsini paylaşcak guide de..kendi için yapmıo..bizim için yapıo..kendi için yapsa yayınlamaz zatenh :)
realfoxboy PRO EVOLUTION SOCCER 4 GUIDE v1.0 by realfoxboy thanks to Levi@than Gameguide: a. Giriş b. Hareketler c. Çalım Atma d. Şut e. Serbest Vuruş f. Defans g. Taktik h. Formasyon
DeNiZ tmm bekliıoz heyecanla hesap: 1 saatte %14 yapıyosun..4 saatte 56 yapacan demekki 3,5 saat sonra aralıksız yaparsan patch elimizde :P :) :kusmuk:
themuzzy Şimdiden ellerine sağlık gerçekten böyle bir şey lazım çünkü oyunda inanılmaz özellikler var ben bir kaç tanesini gördüm gerçekten bu oyunun tartışılmaz olduğunu daha iyi anladım ve teşekkürler dört gözle bekliyorum saygılar............
DeNiZ asıl sen yannışsın güzelim..yüzdelik hesaplarda virgülden sonraki kısım 5 ve 5 ten büyükse mesela 0,5=1 olur..yani 1 saatte %15 yapıosun amuhahaha zuhaha :D 2 saate bitio di mi?
jack_alkara kolay gelsin realfoxboy,bi an once bitirirsinde ben de biseyler ogrenirim su pes konusunda,dum duz oynuyorum hicbir extra hareket yapamiyorum nerdeyse! :icon_cry:
DeNiZ aynen cağrı kardeş..neyse.. kardeş paeçin (patchin) bitmiş olması lazım gelio bilion mu? % kaçta?
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm aynen cağrı kardeş..neyse.. kardeş paeçin (patchin) bitmiş olması lazım gelio bilion mu? % kaçta? patch değil