Sheyhzade arkada$Lar sonynin sitesinde oyunun çIktIgI yazILI fakat ben hiç bi yerde buLamadIm.bunu bi yerLerde görenLer oLdu mu ? PC diiL PS2 için ama :)
Pentagram_15 ya ben ps2 için oyunun çıktığına dair bir yazı bulamadım internette tek bulduğum fussball manager 2005 ado fm 2005 diye kısaltılıyor arkadaş heralde onunla karıştırdı
aposey ya ps 2 ye menejerlik oyunu yapacaklarını sanmam nasıl oynanacak ki neredeyse imkansız bi düşünün oyuncuları falan nasıl aratacaksınız
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek ya ben ps2 için oyunun çıktığına dair bir yazı bulamadım internette tek bulduğum fussball manager 2005 ado fm 2005 diye kısaltılıyor arkadaş heralde onunla karıştırdı fussball zaten futbol demek değilmi almanca olarak??
Pentagram_15 aynı oyun değil maalesef ikisi istersen bir bak http://www.fm2004.de/ yoksa bende biliyorum almanca futbol demek olduğunu bu gıcık oyunu ea yapıyor hemde (beak) lütfen biraz araştıralım!
Shadowstalker yok abi tüm kızılaya baktim nerdeyse ama bulamadım........ tüm arkadaşlara sordum ama gören yok.
the killer Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek ya ben ps2 için oyunun çıktığına dair bir yazı bulamadım internette tek bulduğum fussball manager 2005 ado fm 2005 diye kısaltılıyor arkadaş heralde onunla karıştırdı fussball manager 2005 almancada football manager 2005 demek oluyor.
Pentagram_15 ya hayret birşey size site bile verdim ya bakın oraya fussball manager 2005 ile football manager 2005 FARKLI oyunlar ama ikiside fm 2005 diye yazılıyor amma üşendeç oldu bizim alem yaa off off
bydodo CAGDAS HAKLI. BEN SADECE TOTAL CLUB MANGAR2005 İ BİLİYORRUM.BİDE UYDUDA BİR İSPANYOL KANALINDA FOOTBALL MANGAR2005 PS2.Doğrumu bilmiyorum.