GOZİT benim Slam Dunk Fred Jones LeBron James Dwyane Wade Ben Gordon(çok istiyomuş :D) 3 point Peja Damon Jones Türkoğlu Nash ...
ThEQueSTioN Slam Dunk - Ben Gordon ( Acıdım adama ) :D - Fred Jones - Tekrar Vinsanity - (beni de seçseler iyi olur aslında) 3 Point - Dirk Nowitzki - Hedo - İbo ( düzgün süre alsaydı kesin girerdi ) - Stojakovic
koberk abi slam dunk a sööle en baba adamlar katılsa bi sene süper olur valla. slam dunk -vince -kobe -t-mac -j-rich shootout -peja -reggie miller -ibo -nowitzki
diroix slam dunk -kobe -wade -lebron james -steve francis 3 point -billups -hido -peja -reggie miller
Fevzi slam dunk fred jones ben gordon lebron james ricky davis jason richardson chris andersen 3 point shootout hedo ben gordon billups peja Q-rich
kamilovic slam dunk kesinlikle vince c. ben gordon olsun hadi ben de acıdım lebron james kobe 3 point peja q-rich hedo
Garnett_ManiaC Slam Dunk Contest LeBron James Josh Smith Dwyane Wade J-Rich 3 Point Shootout Hedo Hoiberg Stojakovic Q-Rich Korver
rapper Slam Dunk Contest Josh Smith Ben Gordon (acımamak mümkün deel ama kazanamaz) Dwyane Wade LeBron James Baron Davis(iyidir) 3 Point Shootout HEDO Peja billups ray allen reggie miller
blackeagle8 Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT 3 sene kuralı kalkmadığı sürece vc,kobe,tmac,j-rich oynayamaz üç sene kuralı nasıl birşey?
T MAC 62 O kural kalktı.... Slam Dunk'u katılrsa LeBron veya Mason 3Point T-MAC :D veya Korver tabi bunları seçerken duygularımı kattım :)
beko Slam Dunk 3 Point Shootout Josh Smith Steve Nash LeBron James Damon Jones Dwayne Wade Kyle Korver Devin Harris Michael Redd Andre Iguodala Tracy McGrady
OutlandishTear slam dunk lebron carmelo :D franchis dwayne wade josh smith... 3 point shootout (ahh ahh larry bird olacaktı ki ne atardı şimdi. kuş gibi herifti maşallah) allan houston (bu sene çok formda) nash rashars lewis (sakatlığı geçerse) ray allen peja
OutlandishTear istersen sana basketbolun doğuşundan itibaren yetişen yetenelki oyuncuları sayarım ;) basketbolun özü eskilerdedir
houst-macon offf offff Döktür outlandishtear bakem yaş 14 nice bilgi eferem ama azor bence artık 10 yaşındakiler bile bilir yani larry yi magic abdul ü öle deme
OutlandishTear bob pettit paul arizin sharman bill russell(çok severim bu adamı) schayes cousy bunlar 1950 lerde basketbol oynamış möhterem şahsiyetler