ceza99 bunların arasında ne fark var bn halı sahasını gördm f10 un ama f50 ile arasında ne fark var kı böle numaalı deişik bılen var mı???
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: ceza99 bunların arasında ne fark var bn halı sahasını gördm f10 un ama f50 ile arasında ne fark var kı böle numaalı deişik bılen var mı??? F10 hangisi ya ? F50 var bide F50plus var bildigim
ceza99 http://www.kelkoo.de/b/a/ss_adidas_f10.html burdakı en ustekını bn ankara buyuk mıgros da gördm ve f10 yazıo du orda da öle yazıo ne fark var acaba bılen var mı???bu ara o f10 68 lıraydı alcaktm ama numara yokmşş 1 tane kalmşş...
Mr_AsLaN arkadaslar o verilen sitedeki F10 ve F50 sahteleri yani gercek F50liler €150 civarinda satiliyor hem ben hayatimda F10 diye ilk duyuyorum ?
Mr_AsLaN bakin buldum simdi Adidas F50 Adidas F50+ simdi bu F10lar ise bu F50lilerin yapmasi yani kalitesi dusuk olani
ceza99 bn f10 u ankara da byuk mıgors da gördm addıas magazsında sahte olması ımkansızz...vve 38 e kadar gıbı bşy dedı numarsıiçin 70 mılyondu o...
ceza99 sanırım farklarını anladm bnm verdgm adres de f10 var onda bagıcıkları açık ayakakbını f50 de bagcıklar kapalı fark bu olsa gerekk..
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: ceza99 sanırım farklarını anladm bnm verdgm adres de f10 var onda bagıcıkları açık ayakakbını f50 de bagcıklar kapalı fark bu olsa gerekk.. yok sadece o degil iki bir F50 ile bir F10'u eline alinca anlarsin farki kumasi filan