*{Bå®ô$_1905}* Millet bildiginiz gibi tatile girioruz yarin okullarda son gün... Sanirim tatil 23 gün olacak peki tatile gidenler var mi? Warsa nereye gidiosunuz? Ben Misir'a gidiorum...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Millet bildiginiz gibi tatile girioruz yarin okullarda son gün... Sanirim tatil 23 gün olacak peki tatile gidenler var mi? Warsa nereye gidiosunuz? Ben Misir'a gidiorum... hangi mısıra.mısır tarlasınamı.olum.napcan lan orda...yetmezki okadar sürede orayı gezmek
ortega23 Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ben Misir'a gidiorum... valla ben sultanahmete bile gidebilecegimi sanmıyorum... sen mısıra gidince ordan bana bi bayram kartı falan yollasana :hihi: mahallede hava atarım arkadaslara mısırlı zengin akrabalarımdan geldi diye :lol: :lol:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: cracks hangi mısıra.mısır tarlasınamı.olum.napcan lan orda...yetmezki okadar sürede orayı gezmek Ya olm bu nasi bi espridir ya böle? :confused: :rolleye3: Yok o kadar büyük bi yer deil ya bi haftaligina falan gidices yeter o kadar süre.... :type:
frankly barış yanına foto makinesini alda şöle piramitleri çek.Sonra gel koy buraya valla ben çok merak ediyorum piramitleri yaw
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: ortega23 sen mısıra gidince ordan bana bi bayram kartı falan yollasana :hihi: mahallede hava atarım arkadaslara mısırlı zengin akrabalarımdan geldi diye :lol: :lol: Hahaha tamam bakariz önce hayirlisiyla bi gidelim de :D Ben ordan bisiler bulup getiririm sora senin adrese postalarim! :lol:
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Millet bildiginiz gibi tatile girioruz yarin okullarda son gün... Sanirim tatil 23 gün olacak peki tatile gidenler var mi? Warsa nereye gidiosunuz? Ben Misir'a gidiorum... 15 tatili olacakta yurt dışına çıkıcam,hayal... dersaneye gidicem ben
HellscreaM 15 günde amacım 5 oyun bitirmek--mohpa bugun bitti simdiki hedefim ground control 2 Yaa kısaca oyun manyagı olcam yaa...:)
NORTON OOOH Valla Herkesin Bayrami simdiden Mübarek olsun ne Tatili arkadaslar Bayram günü bile calisacagim izin alamadim isyerinden....
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra barış yanına foto makinesini alda şöle piramitleri çek.Sonra gel koy buraya valla ben çok merak ediyorum piramitleri yaw Tamam kardeş makine war film de war zaten çekerim ben de merak ediorum walla bi an önce görmek istiorum...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Tamam kardeş makine war film de war zaten çekerim ben de merak ediorum walla bi an önce görmek istiorum... yw şöel gizemli şeyleri çekde çözmeye çaılşalım tabi çözebilirsek