houst-macon yENİ konuya yepisyeni bir takasla giriyim bakem:Orlando acquires Doug Christie from Sacramento for Cuttino Mobley and Michael Bradley.
B_e_C_k_H_a_M_07 abi ben detroitle oynuom.Kadrom b.Wallace R.Wallace S.Ayvaz(Kendi oyuncum) Hamilton Billups. Hamilton'un yerine takas edebileceğim bi oyuncu önerirmisiniz......?????
holyganksk Orjinal Mesajı Yazan: B_e_C_k_H_a_M_07 Hamilton'un yerine takas edebileceğim bi oyuncu önerirmisiniz......????? r.miller ı al derim ben 2numaraya iyi yüzdeli3 atıyo hemtakas kabul edlir..
holyganksk sacremento kings b.miller webber stajakovic r.miller wade benim kadro bu hidoyla memoda benchte :))
XeOn kirilenko karsılığı 2 tane tırt 55 lik herif(free agent da olur-imzalayıp sallayın takasa) artı 1 tane 60 lık verin. Heriflerin roster artı cap boş. aptal gibi atliolar.
melo15 cmobley+sprewell+brad miller=ginobili+gasol+gordon spr bi tks oldu bana çok yaradı 99 oldu bu tks sonucnu overall ım
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: B_e_C_k_H_a_M_07 abi ben detroitle oynuom.Kadrom b.Wallace R.Wallace S.Ayvaz(Kendi oyuncum) Hamilton Billups. Hamilton'un yerine takas edebileceğim bi oyuncu önerirmisiniz......????? kardeş t.prince yerine almasaydın yaws kendini hamilton daha iyi olurdu.