ali23588 Türk futbolcuların faceleri yapan varmı arkadaşlar varsa buraya koya bilirmisiniz veya face nasıl yapılıyor ve hangi programla ama siz en iyisi buraya yaptığınız oyuncu yüzlerini sizlere zahmet olmassa buraya koyun
SCoRPioN ® Oyuncu yüzü Pro Evolution'da Fifa'daki gibi yüz modellemesi ile değil, olan face texturelerini değiştirmek ile yapılıyor. Oyuncuların yüzlerini uygun modeli bularak yapıp oyuna ekleyebilirsin.
ali23588 SCoRPioN ® nasıl bana bunu açık bi şekilde anlat kardeş buraya sergen veya hakan şükürün yüzünü yapmışsındır tahmin ediyorum tabi buraya kormusun
musty bazı sıtelerde bastan surat yapmıslar defoe jay kay okochanın falan nası yapılyolar adamlar bız nıe yapamıyoz sergenı falan
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: musty bazı sıtelerde bastan surat yapmıslar defoe jay kay okochanın falan nası yapılyolar adamlar bız nıe yapamıyoz sergenı falan Tımm bu baya önceden açılmış bir konu artık bizde Oedit sayesinde yeni suratlar yapacağız...
Dabulu forumda biri ümit karan ı falan yapmıştı ama hatırlayamıyorum kim olduğunu oldukçada benzetmiş...
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu forumda biri ümit karan ı falan yapmıştı ama hatırlayamıyorum kim olduğunu oldukçada benzetmiş... Biz yaptık işte face böyle yapılır... konusunda war ;)