Dej@vu Alıntıdır; **öyle itiraflar okuyorum ki bazen komik bazende düşündürücü. size çocukluk yıllarimda başimdan geçen bi olayi anlatayım. eski mahallemde savaş diye bi arkadaşim vardi iyi anlaşirdik onunla, ama savaşin bir huyu vardi herşeye yemin eder, ekmek çarpsin derdi bu huyundan vazgeçiremedik onu. birgün bize gelip dedi ki; dün bi kadin vardi hem japondu hemde sabaha kadar çılgınlar gibi seviştik dedi ve yine o aynı yemini etti. 10 dakika sonra annesi savaşi çağirip bakkala yolladi savaşta bakkala bisikletle gitti ve yine 10 dakka sonra savaştan çıkmış bir savaş gibi hali harap bi şekilde geldi üstü başi yırtık kafası kanıyodu ne oldu diye sorduk savaşa, ama utancından söylemek istemedi ama biz öğrendikki savaşa ekmek arabası çarpmiş. gülmekten yamulduk resmen, demekki ekmek çarpsın diyerek yemin etmemek lazım bakalim daha neler görcez:)** Nasıl Güzel Dimi :)
muzzy..! hakkaten çarpmış ama kamyonu :D:D:D:D ---------------------------------- Dejavu başlığı itiraflarımız diye deiştirsene herkes bişeyler yazar walla buraya. Ama kendi itiraflarımız yani;)
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn goselll hatta cook gosell..demekki carpiomus;) bu yazıyı yazmak için çok uğraştınmı?:) komik ve ilginç..:)
götveren Orjinal Mesajı Yazan: blueeda bu yazıyı yazmak için çok uğraştınmı?:) komik ve ilginç..:) bana diosan.,dooru 5-6 download işiyle uğrasirken liinkler arasinda boğulmuşken bu kdar yorum yapabildim...iiki daha fazla alakasiz bişi yazmamişim...:)