ArkadasLar PES4'de Formation Settings aLanında bi kac sorum oLacaktı yardımcı oLursanız cok sevinecem :
1. Adam markajı verirken Aggresive ne oLuyor NormaL ne oLuyor ( farkLarı neLer yada )
2. Individiual boLumunde bi oyuncuyu sectikten sonra Mark Settings aLanında : Mark Zone , Mark Man , Covering'in ozeLLikLeri neLerdir ?
3. Sectigim bi kac oyunucunun **defanstan kesinLikLe ayrıLmaması** icin ne yapmam gerekLi ?
4. Orta aLanı kaLabaLık tutmak istiyorum ancak ya hepsi forvette oLuyor yada defansta , orta aLanda cogunLuk oLusmuyor hangi taktigi uyguLasamda oLmadı oneriLeriniz ve ne yapmam gerekLi ?
5. Forvet oyuncuLarıma topLa yakLasırken onLarın boş'a kacmasını istiyorum bunu nasıL sagLayabiLirim ? ( bazen dipLerine girsemde ya geri gidiyorLar yada hic bisi yapmıyorLar )
6. Defence System aLanında : Normal , Sweeper , Line Defence ozeLLikLeri neLerdir ?
7.Ataga kaLktıgımda orta sahadaki ve forvet oyuncuLarımın hepsinin birden ataga kaLkmasını istiyorum ancak defansdakiLer cakıLı kaLacak sekiLdi bunu nasıL yapacam ?
cevapLarsanız cok iyi oLur arkadasLar..