IAdam kontorland marka gamepad im var çalışmasına çalışıyorda bilgisayar ı her açtığımda yeniden kurmam gerekiyor bu sorunu nasıl çözerim
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Qurbaa kontorland marka gamepad im var çalışmasına çalışıyorda bilgisayar ı her açtığımda yeniden kurmam gerekiyor bu sorunu nasıl çözerim usb girişlimi?
muzzy..! benimde TYPHOON war PSX tarzı USB SP2 ye geçince tanıtamaz oldum sürücüsünü de bulamıyorum :(
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: GaNgBoY DeepFreeze veya benzeri bir program kullanıyor musun? Alakası nedir?? :rolleyes: Deep Freeze ne işe yarar??
Amorph Programı kurduğundaki bi konfigürasyon seçiyosun.Sonra bilgisayar her kapatılıp açıldığında ayarlar sıfırlanıyor.O yüzden her seferinde kurman gerekmiştir diyecektim de kullanmıyormuş zaten.
kartalizma_1903 arkadaşlar benim bilgisayarıma kontorland usb gamepad aldım ama usb aygıtı tanımadı diyor bir süre sonrada bilinmeyen aygıt olarak görüyor bilgisayarımda deepfreeze var o gamepad i tanımasına engel olur mu eğer engel oluyorsa hemen kaldırayım. veya kontorland xp driveri bana verebilecek arkadaş var mı ? saygılarımla
eeemreee arkadasslaaaarrr bu sorunun aynısını bende yasıyorum ve dikkat ettim pc açılırken kısa bi error usb failed initialized diyor galiba yaa usb ile ya da bios ayarlarıyla bi sorun var ayrıca cd içinde 8.41 directx katmış yüklenmiyo bende 9.0 b var yoksa sorun bu mu böyle bi sorun yaşaayaanlar ve tanıtmaaayı başaranlaaarr bi el atalım şu işe yaww
muzzy..! bence bu gamepadi bi güzel kıralım sonra da kimseye almamasını önerelim... Arkadaşıma verdim adam bile yapaammış.. Yüklenip görmesine rağmen çalışmıyor...
eeemreee sırf bu yüzden pc yi gamepadle birlikte garantiye yolladımm iki hafta sonra aradılar onlarda yapamamışş:(
gencfbdaywalker walla dediğiniz gamepad(kontorland) bende de war cd si fln çıktı içinden tanıtmama gerek bile kalmadı usb girişine taktığım anda aygıt yüklendi ve kullanıma hazır dedi ve mis gibi de çalışıor :) :D :)