CHaMPioN77 ya options dan new user yada heberlere baktigin yerin yanindaki saate tikyaip sol alttaki new user seçeneginden yapabilirsin
gereksiz tamamda new usera girince choose a team diyorum sonra mesela real madridi seçiyorum take control seçeneği yok pick as favourite seçeneği var
Shadowstalker yaa bak new user dedikten sonra favori takımı sec, yonetilecek takımı sec ve ekle de bu kadar... zaten olduysa altta saatin ustunde 2 yazar...
Orçun İNCE abi şimdi sen iyi giden bi takımdaki adamı attıramıcan boş oln yere seni getirebilirler sadece.
Pentagram_15 hayır istediğin takıma gidebiliyorsun başındaki öenmli değil arkadaş başına geçmek istediği takımın ligini yüklememiş olabilir yoksa istediği takıma gitmesi gerek ben 2. lige genç oyuncularımı kiralık vermekte kullanmıştım bu seçeniği ilk sezonumda yada arkadaş favori takımını seç kısmından takımın başına geçmeye çalışıyor olabilir.
CHaMPioN77 ya millet saçmalamayin istediin takimi yonetebiliyorsun ''team to manage'' kismina tonetecein takimi seç dier bilgileride girip add i isaretle
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz tamamda sadece boşta olan takımları seçebiliyosun cmde her takım seçilebiliyodu yooo her takım seciliyo
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek arkadaşla msnde konuştum almak istediği takımın ligini yüklememiş yani sorunu çözüldü bnde basta onu sorcaktim ama sonra sacma olur diye sormadım
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE waaaaaay artistilikte yaptı yane=) yok canım ne artistliği ::))