NapStaR arkadaşlar türkiye ligini oynuyorum galatasaray'ı seçtim ve 2006dayım.acaba yabancı sınırı bi kaç yıl daha geçsem 4e veya 3e inebilirmi?
Orçun İNCE hayır arkadaşım daha fazla inmiyor htta bi arkm 2017 de türkiyenin italya ligi statusune geçtiğini söldi.
CHaMPioN77 2009DAYIM SINIR HALA 5 AMA UTALYA GIBI OLACAGINI SANMIYORUM AMA YINEDE BI IHTIMAL OLABILIR...
Shadowstalker yaa benim bildigim italya liginde yabancı oyuncu sınırı yok ama fiorentina ile basladım ve kadroda 4 den fazla yabancı olamaz diyo nasıl olur böyle bisey ???
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE hayır arkadaşım daha fazla inmiyor htta bi arkm 2017 de türkiyenin italya ligi statusune geçtiğini söldi. yok öyle birşey
Orçun İNCE bence cok dogru her takımın politikası ayrı mesela atalanta tutucu bir takım ve en fazla 4 yabancıya ihtiyac duyor hatta bende hiç yabancı yok sampiyon olunca ab dısından oyuncusu bulunmayan bilmem ne takımı harikalar yarattı diyor.
alex85 ya bu normal degil bence !!! ben 2012 yilindayim ve yabanci siniri filan bisey yok bu türkiye liginde !!! Fenerbahcede en az 8 Yabanci oynuyor, nasil oluyor peki? Bence bu FM 2005 de büyük hata :(
Orçun İNCE onların profiline baksan anlardın onların diğer vatandaşlığı büyük ihtimalle türk olmustur =) bende basta senin gibi demiştim ordan biliyorum.
alex85 dogru haklisin, Alex türk vatandasi olmus galiba. Simdi bir yabanci transfer edecektim, 5 den fazla olmuyor dedi.. o zaman problem yok demek ;)
OutlandishTear İtalya ligi hakkında bir bilgi: İtalya liginde yabancı sınırı yoktur. Her takım sene boyunca sadece "1" defa AB dışı oyuncu transfer edebilir.
Dabulu sanırım bir konuda birği türkiyede 2007 yılında ab vatandaşı oyuncuların yabancı sayılmadığı yazılmıştı bu doğru mu?
Shadowstalker Orjinal Mesajı Yazan: OutlandishTear İtalya ligi hakkında bir bilgi: İtalya liginde yabancı sınırı yoktur. Her takım sene boyunca sadece "1" defa AB dışı oyuncu transfer edebilir. Hayır ya kadroda 4 den fazla AB dışı oyuncu olamaz diyo. Ama klup kendi belirliyosa iyi olmuş bence gayet mantikli helal... :)
OutlandishTear Orjinal Mesajı Yazan: Shadowstalker Hayır ya kadroda 4 den fazla AB dışı oyuncu olamaz diyo. Ama klup kendi belirliyosa iyi olmuş bence gayet mantikli helal... :) hayır onunla alakası yok. mesela takımda 4 tane AB dışı oyuncu vardır. Ve sene bitene kadar başka AB dışı oyuncu alamazsın. Bunun böyle olduğunu adım gibi biliyorum