son kral arkadaşlar dlink D-link DSL-500G modemin pes4 onlinede host olarak oynuyorum..client ten oyuna girdigimde unable to connect yazıyor ve baglanmıyor.bu modemle clientten baglanan varsa lütfen yardımcı olsun...yoksa degiştirecem bu modemi sırf bu oyun için...yardım lütfen...modemimden memnunum degiştirmekte istemiyom ama son çare...lütfen yardım....
ahmet1977 sanirim router ayarini degisitrmen lazim,yani portu disariya acman lazim.senin modem router funksiyonlarida isliyor.
son kral Orjinal Mesajı Yazan: ahmet1977 sanirim router ayarini degisitrmen lazim,yani portu disariya acman lazim.senin modem router funksiyonlarida isliyor. bunu nasıl yapabilirim???
sseba&lefter sakın modemini değiştirme, paranı boşa harcamış olursun. Modemin ayarlarından DMZ'yi enable edip, kendi IP numarana yönlendirmeyi dene. Ara bul, dene bi şeyler. Bende e-con modem var oldu artık client oynayabiliyorum.
son kral benim modemdeki dmz ayarları çok farklı sizinki gibi kolaydegil bilen birinin anlatmasılazım ayrıntılı olarak