götveren ilk once mozilla da actin onu kullandiğim icin bişi olmadi baktim exploerer istio ordan acinca gordum ama pek de onemli yada ilgi cekici bişi deil bence...
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn ilk once mozilla da actin onu kullandiğim icin bişi olmadi baktim exploerer istio ordan acinca gordum ama pek de onemli yada ilgi cekici bişi deil bence... e hamit açtı konuyu doğaldır:)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz APauhauhauhuauahua :D yani şimdi gönderdiğin cvp cvpmı.sen söle
cracks Orjinal Mesajı Yazan: cHoLdAxX bu google ın nesi acaip annamadım kardaşın birazcık dönmemişmi...
götveren bak internet exlplorer dişinda (ben mozilla kullaniorum bunun gibi) bazi programlarda normal gozukuo...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: cracks kardaşın birazcık dönmemişmi... euuehuehu galiba hiç linke tıklamamış nesi var diyo :D :D
cHoLdAxX Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra euuehuehu galiba hiç linke tıklamamış nesi var diyo :D :D Bi önce tıkladığımda normaldi. Şimdi sola yattığını gördüm. Galiba benim explorer'dan kaynaklanıyodu(5.0)