XII yaw beyler sokaklarda satıolar millet kolpa die n bu ayakkabılar daha ucuzmuş hatta.kaçak mı yokya.... nedir yani siz giyiyormusunz...
muzzy..! yok yaw onlar sahtedir!!! war öyle satıyorlar hatta ulus pazarına git baştan aşşa sahte marka ürünlerle dolu
Dej@vu 1 e 1 kopya..yani 1-2 ufak hata dışında aynı orjinal gibi..ben giyiyorum..210 milyon total 90;30 milyon a aldım..
erelfb beyazıtta birsürü kolpa ayakkabı war ben 2 sene önce adidas aldım hala sağlam orjinali ile 1-2 fark war bakarak kolpa olduğunu anlamak çok zor
tarum_14 Ben giymiorum ama size bi şey söyliyim mi cadde çocukları varya onların yarısı sahte barbour ve timberland giyiyor benim timberland ve barbour umu sahteleri ile ayıramiorum ben de mecural vapor var NİKE özel yapım üzerinde İSİM im yazıo normalde ayakkabı 80 milyon ben 200 milyona yaptırdım bu sahte ayakkabılar artık çok gelişti gerçekle ayırt edemiyorsun !!!
caglar23 ankara karum'da bazı dükkanlarda ayakkabılara bakıyorsun 500-600 ytl arka taraflarda hiçbir farkı yok bakınca ama fiyatı 80-90 ytl....
SCoRPioN ® Adidas F50+ 187 YTL.. Kolpa giymeyin abi. Allaha çok şükür alım gücünüz varsa giymeyin. Yapımcıları da zarara sokuyorsunuz. Kendiniz de rezil oluyorsunuz. Kız diyecek ıyyyyy kolpaya bak diye :)
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: uA-R.o.SBatuhan BEnde Total90III var...Orjinal 85e aldım? bende de total 90III var bende 70 e aldım...
NayguleR Kolpa giymeyin bencede ben giymeyi sevmem daha doğrusu ben istesem bile bizimkiler almaz ama istemeyeceğimden :) Tımm onlar çok dandik beyler bence...
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Adidas F50+ 187 YTL.. Kolpa giymeyin abi. Allaha çok şükür alım gücünüz varsa giymeyin. Yapımcıları da zarara sokuyorsunuz. Kendiniz de rezil oluyorsunuz. Kız diyecek ıyyyyy kolpaya bak diye :) haklısın valla kız isine girceksen tommy diesel :D sasmayın