Transfer yapmak icin nereye gidecegini bildigini varsayarak anlatiim biraz. 2. ligdeysen, ust liglerdeki oyuncular sana pek gelmek istemeyecektir. bi oyuncunun senle ne kadar ilgilendigini gormek icin searchde oyuncu listesinde sag tusuna basarsan, maaslarinin oldugu bolum degisir ve 3 yildiz uzerinden sana gelmeye ne kadar olumlu baktinlarini gosterir. yildiz yoksa o adami ya unut ya da baya bi para harcamaya hazir ol, para her kapiyi aciyo sonucta. 3 yildiz olanlar en kolay alinanlar. her halikarda kimseyi istedigi paraya almayi bekleme, anladigim kadariyla mutlaka 50-100 puan arttirmadan gelmiyo bu adamlar her halikarda. oyuncu alirken yaslarina dikkat et, sonucta emekli oluyo bu adamlar, elinde patlamasin. ben yasi ilerleyen futbolculari takasta kullanip elimden cikariyorum.
alt veya seviyendeki takimlardan adam alman daha kolay. quick search sana direk kolay alabilecegin adamlari getirir. bi de kadronda yeterince adam kalmama durumu yasarsan (16 kisinin altina dusme), 18-19 yasinda oyunculari arat, bazilarini bonservis ucreti vermeden alabiliyorsun.
genc bi takim kurarsan uzun sure transfere ihtiyac duymazsin, bi de oyun cigrindan cikiyo zaten bi iki sezon sonra, ben olayi zorlastirmak icin 3 yabanci limiti koydum kendime. takimda en cok 3 yabanci oynatiyorum, turk almak da hem zor hem de o kadar iyi adam yok, biraz zevklendiriyo oyunu.
maclardan once regulate condition yap ki form durumlari duzgun girsinler maclara. sezon aralarinda training'e girerek istedigin oyuncularin belli ozelliklerini arttiracak antremanlar yaptirabilirsin, ama bi sure sonra bayabilir, cok zaman aliyo.
simdilik aklima gelen bu kadar.