time arkadaslar ben cektım ve yukledım 3d anlyze programı ıle gerekenı yaptım tek kelıme ıle harıka oldu toplar muthıs sızede tavsıye edıyorum maıl atarsanız parca parca yerıne dırek download lınkını verebılırım 670 mb bılgınız olsun kesınlıkle harıkkaaaaaa :hugs:
time msn den bana ulasın maıl adresım ıle msn ım aynı yardımcı olurum ınanın dıgerlerınden cok cok basıt yuklemek :) : )
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: time msn den bana ulasın maıl adresım ıle msn ım aynı yardımcı olurum ınanın dıgerlerınden cok cok basıt yuklemek :) : ) Msn Adresin Ne Kurban :)
time proxycafe@hotmail.com dan ulasın msn den yardım edebılırım arkadaslar deneyın gorun resımlı ıspatlı elımde :) :applause:
time ılgınız ıcın saolun arkadaslar denemenız gereklı sıze lınkı verıyorum http://pc.boomtown.net/en_uk/ uyelık ısteyen bı sıtedır dosyayı butun cekebılırsınız uyelık ıcın kullancı adı : proxycafe şifre:123456 dır saygılarımla bu patch cok ıyı
erelfb wolf 3 zaten kurulu bunu kurmak için oyunu silip baştan mı yüklemek gerekli yoksa direk yüklesek oluyomu
firatoktar wolf 2005 i az once indirdim 637 mb. yanlısım yoksa 7 saat surdu - ancak bugune kadar yok surada hata bu eksik olmus sunu bu sitede bulurum vs. dertlerinize son!!! her sey eksiksiz sadece puma nın yeni topunu ekledim oyuna o kadar. Wolf super is cıkartmıs.
musty wolf3le ne farkı var biri yazsın ona göre top bende zaten calısıyo top dısında ne yenılık var onu yazın
schaten wolf 3 ile tek farkı toplar ve de artık kitservera gerek olmaması çünkü artık formalar afs içine import edilmiş halde var bu patchde, diğer herşey aynı, kadrolar, stadlar vs.
gostik millet ıkı gundur hata verıo ındırıom bıttı dıo sonra rarlı dosya tıklıom bozuk dıo kafayuı yedım bu sabah bı dah denedım sımdı ındırıo ama programın boyutu 486 mb a ınmıs..nedenkıne??
gostik ya sımdıde dosya ıkıye bolundu bı kısmı tamamlandı ama dıgerı ınmıo ya..yıcem kafayı yollasaya bırınız bana sunu olmazmı sabah kadar cekerım..
magnus_puer ya canlarim, birinizde mi cd writer yok. atin sunu cd ye. yollayin isteyene. hay allah. ya biz onca isimiz gucumuz arasinda 6-7 saat nasil durucaz bilgisayarin basinda. oh bu da ilk mesasim.