Kokane Araba Hirsizi. Abim rüsvetci polis. Arkadas wc temizlikcisi. Diger arkadasta banker. (Olabilir, pintinin teki :lol: )
the killer Aziz Yıldırım:Yosun Avcısı Özhan Canaydın:Boyacı Yıldırım Demirören:Popçu Christoph Daum: Devlet Bakanı Gheorghe Hagi: Düzenbaz Vicente Del Bosque:Falcı
DOOMHAMMER1903 haham kıvırcık saçlarımla herkez yahudiye benziyorum derdi artık ağlayabilirim... :D :icon_cry:
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: DOOMHAMMER1903 haham kıvırcık saçlarımla herkez yahudiye benziyorum derdi artık ağlayabilirim... :D :icon_cry: sümme haşaaa...töbeee :whoa:
cHoLdAxX ya aslında program basit yazılmış. Ama rastgele yapılmamış. Bu yönden akıllıca. Yani10 kerede soccercenter yazsan 20 kere de hep aynı çıkar. modüler aritmetik gb. bişey kullanmış. Alfabenin harf sırasına göre. Mesela A'dan E'ye numara varmiş 1-6 arası sonra F'de tekrar 1'e dönüo Acef yazınca örneğin 1361 die bi kod giriyo. Sonra her kodun da bi mesleği var. Bunun gibi
cash25 şair çıktı bana. valla şimdi feci gaza geldim bu şair olayından sonra müthiş ilham geldi bana artık yakın zamanda kitaplarımı kitapevlerinden temin edebilirsiniz :D