Sakin1NR P - G - B - M - AG - YG - Av. P= Puan Durumu G= Galibiyet B= Beraberlik M= Maglubiyet AG= Attigi gol YG= Yedigin gol Av.= (Gol) Avaraji Malesef Oynadigin Mac sayisini göstermiyor ama hesaplamasi hicde zor degil ;)
YeshiL **Sorun Hesaplamak Değil Senin O Gösterdiğin PT AV Falan Onları Biliyorum Ama Böyle Bir Eksiklik Hoş Değil Bitek Bende Öyle Olduğunu Sanıyordum...**
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Sakin1NR P - G - B - M - AG - YG - Av. P= Puan Durumu G= Galibiyet B= Beraberlik M= Maglubiyet AG= Attigi gol YG= Yedigin gol Av.= (Gol) Avaraji Malesef Oynadigin Mac sayisini göstermiyor ama hesaplamasi hicde zor degil ;) senin dediklerin screende yokki
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: erelfb senin dediklerin screende yokki alamancasinimi yazayim ya da ingilizcesini? ne farkeder ki anlaman gerekli :D
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Sakin1NR alamancasinimi yazayim ya da ingilizcesini? ne farkeder ki anlaman gerekli :D o yazdıklarını bende biliyorum kardeş adam görüntü koymuş ona göre anlatsan daha iyi olur anlamında dedim