BaDBoY Selamlar p4 3ghz işlemci için kdv dahil 85$ a kadar ana kart önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar bi zahmet yardımcı olursanız süper olur saolun şimdiden...
Hami(10) ABİT Vt7 BULABİLİRSEN AL 75$ .YADA HER HANGİ Bİ ASUS hepsi aynı işi görüyor asus,msi bu markalara güven.
götveren abi msi board lar ucuz ram lerde calisiomus, asuslarda msi da calisan ram lerle sorunlar olumus die duydum.... asus al derim ben
BaDBoY saolun arkadaşlar hellscream senin dediğin p4p800 kafamdaki ilk seçenekti senin, harun'un ve hami'nin sölediklerinden sonra kesinleşti gibi bi şey :) saolun kardeşler...
BaDBoY arkadaşlar 2 anakartı karşılaştırdım abit daha iyi gibi onu alıcam büyük ihtimalle :D her dk fikir değiştiriyorum ya :P sizde bi bakıp yorum yaparsanız ii olur http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=2 burdan yapabilirsiniz abit i seçmemin en önemli nedeni dual ddr ram olayı olması neyse sizde bakında yorumları bekliyorum...
beta Eğer 100 $ ve üstü verebilecek paran var ise foxcon i875 pe anakartı var.Bunlar sizin baktığınız i865 pe chipsetlerinden daha üstün ve pat destekli anakartlardır.Onu da sorabilirsin.Sakın p4 lerde via chipsetli alma performans acayip düşüyor.
uykucu aras arkadsalar bna da yardm ederblrmsnz acaba? ekran kartm: S3Inc.Trıo3D/2X(1.00.25B2) pentium ıı 64,0 MB RAM bna da analart tawsiye edecegnz war mı?