@R@PH@EL@ Arkadaşlar bende ati radeon 9200 se var oyunu medium da oynuyom fakat oyun hep takılıyo neden yani yakıla takıla oynuyorum neden acaba ??? :mad: işlemcim pentium 4 2.8
II.Ghulam Bodyguards driverinı bi kontrol et bendede 256 mb. 9600 xt var 1280*1024 gighde bi kere bile kasma yok. Ben ilk önce cdnin içinden çıkan driverı kurdum daha sonra ati catalyst 4.9u kurdum no problem he bide mon. 75 hz yap 60 hz de oyunda çizilmeler çıkabilir.
@R@PH@EL@ kardeş bende zaten cataylst'in 4.10 luk sürümü var ama oyunda takılmalar var ??? bide ben fx 5200 için driverını nerden download edebilirim ???
II.Ghulam Bodyguards www.nvdia.com nvidianın orjinal sitesinden ama bu driver öle sadece fx5200 için değil tüm nvidia ekran kartlrı için.
II.Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: -NC- takıla takıla oynuyosan sorun başka bi yerde, ekran kartı falan değil. rami kasan bişeyler vardır... ctrl+alt+del basıp yukarıdan işlemlere gel. kesin rami kasan bişey vardır. yani pes4 açıkken winamp ya da ne biliyim başka bi oyunun açık kalması gibi. not: programın yanında ki rakamlar ram da meşgul ettiği belleği gösterir :D nc niye güldün bende onu anlamadım :D