*{Bå®ô$_1905}* Millet bildiğiniz gibi depremde ölenlerin sayısının 140 bine çıkmasından dolayı dün açıklama yapıldı we Taksim'deki eğlenceler kaldırıldı , Kadıköy'deki hawai fişek gösterileri kaldırıldı , Nişantaşı'nddaki müzik kaldırıldı we belki de bi çok planı olan insan eğlenemedi... Peki sizce bunun nedeni neydi? Bana göre depremle alakası bile yok çünkü ha 100 bin ha 140 bin... 40 bin insan için mi iptal edilcek öle olsa 100 bin olunca iptal ederlerdi... Bence burda kesinlikle bi danışıklı döwüş var...
DOOMHAMMER1903 arkadaş sorma,annem bana bu olayulardan sonra kimsenin havayi fişek atmayacağını söyledi ve patlayıcı almamı engelledi. Dün akşam bir baktım Norveçliler öyle bir çoşmuşki saat 9 dan itibaren tempoyu arttıra arttıra binlerce havayi fişek patlattılar... neyse arkadaşa sağolsuın 5 tane havayi fişek ve biraz maytap almış...
berkemschumacher Haberleri izliyormusunuz? Oradaki insanların halini gördünüz mü ? Bence bir izleyin daha sonra buraya konu açın.100 bin yada 140 bin az bir sayımı? Ama haklısınız 140 bine çıkmasından sonra iptal edilmesi saçma.Daha önceden edilmeliydi çünkü. :cool:
muzzy..! ama aynı ülkede depremden sadece 3 gün sonra insanlar barlarda azmış haldelerdi. Kendi ülke vatandaşları bu kadar duyarsız olurken bizim milletimiz mi duyarlı olacaktı onlar için. Tabi ruhsuz olalım demiyorum sakın yanlış anlamayın sadece bri karşılaştırma yaptım.
KalkVeSavas tabıki 200 bin kişinin ölümünden dolayı.. Doğru bir uygulama.. 200 bin küsür kişi ölüyor,onlarda kutlacaklardı ama öldüler.. Eğlenmeyebilirsin bu yüzden,ama eğlenenede kızamazsın.
Oguz Kagan Bencede başından iptal olmalıydı ama Phuket tekiler çılgınca eğlenmişler kesinlikle sanatçılar falan çıkmak istemiyoruz demişlerdir.
ELECTRIFY ha baştan sondan sonuçta iptal edilmeliydi ve öyle oldu...140 bin kişiye çıkması milletin içinde daha da bişiler uyandırdı galiba ondan.
Vampire Bat bence iptal edilmemesi gerekiyordu**.** Türkiye bu konuda fazla duyarlılık gösterdi gibime geliyor.Her tarafta eğlence hat safhada depremin olduğu ülkelerde bile.Bize neden bu kısıtlama anlayabilmiş değilim :(
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe ama aynı ülkede depremden sadece 3 gün sonra insanlar barlarda azmış haldelerdi. Kendi ülke vatandaşları bu kadar duyarsız olurken bizim milletimiz mi duyarlı olacaktı onlar için. Tabi ruhsuz olalım demiyorum sakın yanlış anlamayın sadece bri karşılaştırma yaptım. Dogru bisi sölemisin kardes walla ya neden iptal oldu annamadim... Depremin oldugu yerin hemen dibinde Awustralya war adamlar gümbür gümbür hawai fisek atip eglenirken biz dogru dürüst bisi yapmadik... Tabi biz müslümaniz o ayri bi konu ama yine de olsun...
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz nişantaşında canlı mzik yoktu .. ama müzik ve kutlama wardı.. taksimde hiçbşi yoktu.. Ewt , canli müzik yoktu , müzik wardi :) Dogru dürüst sarki da yoktu ya ben pek eglenmedim walla dogrusu... Ewt Taksim'de hiç bisi yoktu sadece saçmaliklar we çapulcular wrdi! :) ;)
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Millet bildiğiniz gibi depremde ölenlerin sayısının 140 bine çıkmasından dolayı dün açıklama yapıldı we Taksim'deki eğlenceler kaldırıldı , Kadıköy'deki hawai fişek gösterileri kaldırıldı , Nişantaşı'nddaki müzik kaldırıldı we belki de bi çok planı olan insan eğlenemedi... Peki sizce bunun nedeni neydi? Bana göre depremle alakası bile yok çünkü ha 100 bin ha 140 bin... 40 bin insan için mi iptal edilcek öle olsa 100 bin olunca iptal ederlerdi... Bence burda kesinlikle bi danışıklı döwüş var... ya sacmalama ya nedemek istiyosan acikca soyle burda olan 100 yada 140 arasinda fark degil !!! 100 olsada 200 olsada 50 olsada iptal edilirdi ama biraz gec kalindi okadar
blueeda bence çok doğru bi karar..türk milletide bi gecelik eğlencesinden mahrum kalsın nolmuş sanki geçti gitti işte.vicdanınızı konuşturun biraz..ayrıca benim bildiğim -ki öyle depremden sonra eğlenenler turistler.. yerli halk kutlama falan yapmadı.. barış bide demişsinki ha yüzbin ha yüzkırkbin ne farkeder..sence hiç fark yokmu arada??
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN ya sacmalama ya nedemek istiyosan acikca soyle burda olan 100 yada 140 arasinda fark degil !!! 100 olsada 200 olsada 50 olsada iptal edilirdi ama biraz gec kalindi okadar O zaman geç kalınmasaydı ya son gün iptal edildi daha erken iptal edilseydi sanki bilmiyolardı ölü sayısını...
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: blueeda bence çok doğru bi karar..türk milletide bi gecelik eğlencesinden mahrum kalsın nolmuş sanki geçti gitti işte.vicdanınızı konuşturun biraz..ayrıca benim bildiğim -ki öyle depremden sonra eğlenenler turistler.. yerli halk kutlama falan yapmadı.. barış bide demişsinki ha yüzbin ha yüzkırkbin ne farkeder..sence hiç fark yokmu arada?? Yalnız yılbaşından başka hiç bi gece böyle coşkulu eğlence yok ülkemizde sokaklarda ;) Tabii ki arada fark war ama 100 bin için iptal edilmediyse 140 bin için neden iptal oldu diorum... :confused:
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Yalnız yılbaşından başka hiç bi gece böyle coşkulu eğlence yok ülkemizde sokaklarda ;) Tabii ki arada fark war ama 100 bin için iptal edilmediyse 140 bin için neden iptal oldu diorum... :confused: daha anlamiyormusun 140bin icin iptal edilmedi ha 140bin ha 100bin biraz gec kalindi belki hici hic edilmeyecekti sonradan birisi geldi iptal ettirdi yani nerden biliyorsun neoldugunu da konusuyorsun neymis eglenecekmissiniz