ELECTRIFY 256k adsl kullanıyorum.daha önceden hotmailde bi sorun yoktu ama 4-5 gündür sayfanın yarıya kadar yüklüyo sayfayı orda kalıyo açılmıyo.bembeyaz bi sayfa...bunun bi çözümü varmı arkadaşlar? :,(
ELECTRIFY yaw benim bu hotmail gene açılmıyo ya msn açılıyo ama hotmailde sayfayı yüklerken 5 inci kademede duruyo...bunun bi çözümü var mı arkadaşlar?
Kaurismaki bundan 1 ay a kadar kesim kesim herkes de aynı sorun wardi..ben dahil..sonra düzeldi.. eğer windows XP kullaniyorsun msn explorer kullan.
zorbey netscape kullanırsanız bu tür sorunlarla internet explorerdaki gibi çok fazla karşılaşmazsınız. Üstelik söz ettiğim programı kullandığınız taktirde farklı bir pencerede açılan reklamlardanda kurtulursunuz
ELECTRIFY teşekkür ederim beyler ama bu problem format attıktan sonra başladı. neden kaynaklanabilir?
Kaurismaki benim tanidiğim birisinde o sorun formattan sonra oldu fakat ben format atmadan meydana gelmişti.. onun için üzerinde fazla durmamani öneririm..
götveren Orjinal Mesajı Yazan: Richard netscape kullanırsanız bu tür sorunlarla internet explorerdaki gibi çok fazla karşılaşmazsınız. Üstelik söz ettiğim programı kullandığınız taktirde farklı bir pencerede açılan reklamlardanda kurtulursunuz mozilla firefox diorum baskada bişi demiorum ben onu kullaniorum ..memnunum da fazlasıyla...popup engelleyicis falan hepssi war...i. explorer dan da kesinlikle hızlı
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: muhammeddalyan bi link verirmisin harun? bi de biras daha bahsedersen sevinirim... http://download.mozilla.org/?product=firefox&os=win&lang=tr-TR Internet Explorer'ın yetmediği yerde, Firefox kurtarır beni her zaman ;)... Bi tek mouse'un wheel'i ile hareket ederken sorun yaşıyorum onun dışında, internet explorer'dan daha iyi...
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: Spocket http://download.mozilla.org/?product=firefox&os=win&lang=tr-TR Internet Explorer'ın yetmediği yerde, Firefox kurtarır beni her zaman ;)... Bi tek mouse'un wheel'i ile hareket ederken sorun yaşıyorum onun dışında, internet explorer'dan daha iyi... teşekkür ederim...yalnız bu wheel ile ilgili sorunu anlayamadım wheel işlemiyomu?
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: tayfurcan msnde onun içinmi kızıyordun yok yaw o kopma sorunu da ayrı bi sorun...:(