Hasansas1905 Arkadaşlar adsl hattım açıldı ama internete baglanamıyorum.Baglantı ayarları nasıl yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim.Bütün bildigim yolları denedim ama bir türlü internete baglanmayı başaramadım.
frankly Orjinal Mesajı Yazan: hasansas1905 modemim keysmart ya nerde hata verdiğini nerde sorun olduğunıu solıcnmı
Hasansas1905 kullanıcı adımı yazıyorum,şifremi yazıyorum wan miniport aracılıgıyla baglanıyor yazıyor.hata 678 uzaktaki bilgisayar yanıt vermiyo diye hata mesajı çıkıyor.
Kokane Peki modem kartmi, externmi? Networkemi baglaniyor? Öyleyse Network ayarlarina bak. Yada en iyisi modemin kullanma kilavuzuna bak.
Kokane Benim zyxel 660 router var ve network kartindan baglaniyor. Kendi programindan önce ayarladim sonrada sorunsuzca nete girdim.
Dabulu arkadaş aynı sorun bendede vardı şimdi çözdüm ve sanada açıklıyorum. yaptığın hata şu kullanıcı adının sonuna @ttnet komutunu eklemiyorsun şimdi kullanıcı adına @ttnet ekle ve sonra dene kesin olur.
Hasansas1905 Arkadaşlar modemin sürücüsünü yükledikten sonra masaüstünde bir kısayol çıkıyor.Simgeyi tıklayınca numara çevir diye biryer var ve 5-6 tanede sıfır var oraya kendi telefon hattımın numarasını mı yoksa müşteri hizmetlerini arayıp bir numara mı almam gerekiyor.
Hasansas1905 sagol arkaşım şuanda internet kafede oldugum için deneme şansım yok.Ama aklımda hala o sıfır sorunu var.numara çevir yazan boşluga hiçbir numara yazmıyormuyuz.
frankly Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaş aynı sorun bendede vardı şimdi çözdüm ve sanada açıklıyorum. yaptığın hata şu kullanıcı adının sonuna @ttnet komutunu eklemiyorsun şimdi kullanıcı adına @ttnet ekle ve sonra dene kesin olur. ya bumuydu sorun harbi eklememişmisn hasansas
frankly Orjinal Mesajı Yazan: hasansas1905 sağol arkadaşımda numara çevir yazan boşluga numara yazmıycakmıyım. hayır sadece kullanıcı ad ve şifre
Hasansas1905 arkadaşlar biraz bu konularda cahil oldugum için sizi rahatsız etmiş olabilrim.bu yüzden hepinizden özür dilerim
frankly Orjinal Mesajı Yazan: hasansas1905 arkadaşlar biraz bu konularda cahil oldugum için sizi rahatsız etmiş olabilrim.bu yüzden hepinizden özür dilerim ya saçmalama yaw herkes anasının karnından bunları bilerk mi çıktı yaw :o