götveren Orjinal Mesajı Yazan: HellscreaM System Of A Down-Shame On A Nigga.. güselmiş.... bunu da yeni dinledim hoşuma gitti... Dream Theater--Fatal Tragedy
Garnett_ManiaC Dream Theather Fatal Tragedy ztn aşmış güzel bir şarkıdır.Mike Portnoy olayı bitiriyor ztn.Madem Fatal Tragedy yi yeni dinledn o zmn sna dt nin bi kaç çok güzel şarkısını daha öneriyim. Another Day Peruvian Skies Hollow Years Space Dye Vest One Last Time Home Pull Me Under bunları çoook baba şarkılardır.Bunları beğenirsen yine bna dön bn sna daa bunlar kdr olmasada güzel şarkılarını söylerm.
götveren bana gitar solo ları lazim yaw...fatal tragedy nin sonundaki gitar da superr..başka konser kayıtları da war bende..kısacası bana gitar la coşanlar lazım:)solo link i yada ismi biliosan soler misin??bulurum ben ismini bilsem.....
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: KG_MVP_21 Dream Theather Fatal Tragedy ztn aşmış güzel bir şarkıdır.Mike Portnoy olayı bitiriyor ztn.Madem Fatal Tragedy yi yeni dinledn o zmn sna dt nin bi kaç çok güzel şarkısını daha öneriyim. Another Day Peruvian Skies Hollow Years Space Dye Vest One Last Time Home Pull Me Under bunları çoook baba şarkılardır.Bunları beğenirsen yine bna dön bn sna daa bunlar kdr olmasada güzel şarkılarını söylerm. + Dream Theater - Tears
LeMonde Olum bu sitede ne çok rock çu varmış :) Puddle of Mud - she fucking hates me gerçi bilirler bu şarkıyı ama güzel şarkıdır bilmiyelenlere;)
Eagle-Eye puddle of mudd'ın away from me ve blurry şarkıları da çok güzeldir. tavsiyedir. Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn kısacası bana gitar la coşanlar lazım direk joe satriani derim
Garnett_ManiaC Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn bana gitar solo ları lazim yaw...fatal tragedy nin sonundaki gitar da superr..başka konser kayıtları da war bende..kısacası bana gitar la coşanlar lazım:)solo link i yada ismi biliosan soler misin??bulurum ben ismini bilsem..... Steve Vai John Petrucci Biri daha vardı steve vai ile birlikte çalıyordu garip bir adaı vardı onuda tavsiye edebilirim.Buraya bilen varsa yazsın.Böyle uzun saçlı böle aşırı iri yarı bişey ama gitarı çoktaaaan çözmüş bi adam çok dehşet dinlerken zevk alıosun resmen
Eagle-Eye steve vai de yukarıda bahsettiğim joe satriani'nin öğrencisi zaten bazı insanlar boynuz kulağı geçer dese de ben satriani'yi daha çok beğenirim Orjinal Mesajı Yazan: KG_MVP_21 Böyle uzun saçlı böle aşırı iri yarı bişey ama gitarı çoktaaaan çözmüş bi adam çok dehşet dinlerken zevk alıosun resmen bu bahsettiğin adam David Lee "Dave" Roth olabilir mi? ilk zamanlarda ikisi birlikte çıkarlarmış çünkü
Bullet_14 queen - bohemian rahpsody queen - killer queen linkin park - breaking the habit U2 - elevation
Elensar77 michael Gray - the weekend musikk feat.john rock - summer lovin son zamanlarda dinledigim iki güzel sarkı simdilik bunları dinleyin bi gorucceksiniz süper
CombocuTR Hakkı Bulut:Sen Bilirsin Ben Buyum Bir Tek Gün(Şiir) Dağlara Gömün Beni Valla dinleyin yere düşersiniz gülmekten(ben düştüm) :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:
CrossOver chemical brotherss-Galvanize(aslında bu grubun bütün şarkıları:D)underground türü seven var mı?oyun deil ama:dzhuahauha
RaceDoctor Green Day - Warning Green Day - Longview Green Day - Nice Guys Finish Last bunları dinleyin özelikle "Warning" çok güzel!