Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: S_24 Coldplay-Viva La Vida :p ben dicektim. Bencede kesinlikle dinlenmeli !
S_24 Orjinal Mesajı Yazan: Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: S_24 Coldplay-Viva La Vida :p ben dicektim. Bencede kesinlikle dinlenmeli ! ahahaha yalanını sevsinler Hakan :)
WolborQ Orjinal Mesajı Yazan: S_24 Orjinal Mesajı Yazan: Ekselans Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: S_24 Coldplay-Viva La Vida :p ben dicektim. Bencede kesinlikle dinlenmeli ! ahahaha yalanını sevsinler Hakan :) bende katılıyorum süper şarkı ;)
Mr.Sagopa Orjinal Mesajı Yazan: MeTe_Chelsea FC Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım :cool: Forever Sago:cool: Ayrıca bütün şarkıları dinlenmeli ;)
Anatoli.Todorov Sagopa Kajmer-Analiz Sagopa Kajmer-Kopya Kalpler Sagopa Kajmer-Pavlov'un Köpeği Sagopa Kajmer-Hayat arabamla 2005 mil Sagopa Kajmer-Romantizma->albümü full dinleyin:) Eifel 65-i'm blue
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: Dessas Pinhani-Sevmekten Usanmam :o Usanırım arkadaş. Niye usanmıyormuşum..:cool: Duman - Köprü Altı
..Nicklas.. Trivium - Down From The Sky klibi; http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=42051655