Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ Cash Flow - Hayata Küstüm (hala dinlemeyen varsa dinlesin :)) + Cash Flow - Bornova Sokakları
RentleSsPR Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ Orjinal Mesajı Yazan: Stewie Silahsız Kuvvet-2001 bunu kesin dinleyin.. dinlemeyenin.. msne gelsin :) Ahh ah Silahsız Kuvvet gibi bir gurubun devam etmesini çok ama çok isterdim ama şimdi gruptaki herkes birbirine düşman!
Gökhan Silahsız Kuvvet"in Bende Sadece Bir Albümü Var.Albümdeki Şu Parçalar Müthiş. Silahsız Kuvvet - 4 tarafım yalan Silahsız Kuvvet - Buralarda Ayaz Var Silahsız Kuvvet - İlletiname Silahsız Kuvvet - Melodrama
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: SufferinG_Lq Catafalque - Dreamweaver biz rap önerdik ya buda hemen yeni indirdiği bi şarkıyı öneriyo :P
Passenger Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: SufferinG_Lq Catafalque - Dreamweaver biz rap önerdik ya buda hemen yeni indirdiği bi şarkıyı öneriyo :P bu önerdiğim şarkı 1 seneye yakındır bende vardı zaten :)bi tek bu şarkısını indirebilmiştim.artık tümü mevcut :p Catafalque - Hallowed Lands'da güzelmiş.
CrossOver Timur Selçuk-Sen Nerdesin http://rapidshare.com/files/13026466/timur_selcuk_-_senin_i_in.mp3 Blind Guardian-The Bard's Song (In The Forest) http://rapidshare.com/files/13027021/07-blind_guardian_-_the_bard_s_song.mp3 Biraz garip oldu:)
_TaYLaN_ craig david - walking away &feature=PlayList&p=7F538AE7CC001CF2&index=17">&feature=PlayList&p=7F538AE7CC001CF2&index=17
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Silahsız Kuvvet"in Bende Sadece Bir Albümü Var.Albümdeki Şu Parçalar Müthiş. Silahsız Kuvvet - 4 tarafım yalan Silahsız Kuvvet - Buralarda Ayaz Var Silahsız Kuvvet - İlletiname Silahsız Kuvvet - Melodrama gerçekten muhteşem parçalar
bart_ The Game - One Blood ( Remix ) -11 dk olmasına rağmen baymadı hiç:) The Game - Wouldn't Get Far 50 Cent & G-Unit - Poppin' Them Thangs Biliyorum ne kadar zıt . g-unit, g-unot ama beni orası pek ilgilendirmiyor :)
_TaYLaN_ "> trapt - headstrong dinleyin pisman olamayacaksiniz... bu sarkiyi ilk defa amerikan güresinde(wwe) duymustum... bence wwe'i sarkilarini dinleyin süper sarkilar var aralarinda...