RubenMartin walou-outlandish ron de play-rihanna take me away-lifehouse spin-lifehouse dont let me get me-pink
takunya therion - nightside of eden, call of dagon children of bodom - bed of razors iron maiden - fear of the dark
m0K0k0 slipknot-duality slipknot-wait and bleed slipknot-before I forget korn-adidas korn-twist muse-sunburn sublime-summertime sepultura@luciano pavarotti-Roots bloody roots sepultura-nomad otep@slipknot-waterside massive attack-new dawn fades metallica-fade to black direc-t-didem
bart_ bilengıker hepsini biandamı dinledin:) yani edit filanda yok,hani flood yapmak istemiyorsan:) Sagopa Kajmer - Kurşun Asker
m0K0k0 yok kardeş hepsini tek tek yazacağıma toptan yazdım konu adı üstünde ''kesinlikle dinlemelisiniz dediğiniz şarkılar''zaten sonundada çoğul eki olan lar-ler var onun için 1 tane değil :cool:
the killer Queen-We Are The Champions Queen-Bohemian Rhapsody You'll Never Walk Alone Mirkelam-Hatıralar
devotee Depeche Mode'un herhangi bir sarkisi. Ama bana gore TOP 5 : Halo I Feel You In Your Room Strangelove World In My Eyes Bu listeyi bile yapmak zor aslinda, bir suru sarkiya haksizlik ettigimi dusunuyorum.
Lvnt_Asn teriyaki_boyz-tokyo_drift Serdar Ortac - Karasın Dünyam Sarah_Connor_-_You_are_my_desire Juantes_-_La_camisa_negra Gece Yolcuları - Nerdesin Grup Koridor - O Senin Gozlerin VarYa duman - konser - Çile bülbülüm