SteGaNoS Evet arkadaşlar,elbet herkesin bir planı vardı,mesela benim planım sabaha kadar eğlenmek,bira,geyiq vs.(klasik şeyler) Hepinize Nice Yıllar Arkadaşlar
gunduz84 Büyük ölçüde arkadaşlarla Beyoğluna gidicez .Her zaman gittiğimiz bir lokanta gibi yer var fasıl falan oluyor.Biraz kafa dağıtıcaz..
gostik evdeyız para yok ogrencı adamız para yoksa otur evde bıraz ıcerız sarap falan tamam ıste yaw...
CrossOver votka portakal içecem ama babam bu sefer inşallah votka portakal yerine rakı portakal yapmaz:D:D
Hami(10) bizde sınıftaki arkadaşlarla(25 kişi) bi evde toplanıp playstation çevircez film izliycez tv deki dansözleri izliycez bide yemek zıkkımlanıcaz:)
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz gece 2.30 da kanald de striptiz die bi film war.. kaçırmaın Özellikle yanlız olacaklar.. AUHUHAhaUHAUahu muahauahaha :D manyaq kaçırmayın aman..
snakeman Ben+PC+Telvizyon+Aburcubur yani anlıyacağınız yeni yıla çok sağlıksız bir ortamda giricem:D :D
Elensar77 gece 2.30 da kanald de striptiz die bi film war.. kaçırmaın Özellikle yanlız olacaklar.. AUHUHAhaUHAUahu ulen bu filmi de her yıl baska kanal gosterio yılbasında 2 sene once ATV gecen sene SHOW bu sene kanal d seneye bklım hangi kanal ezberledim mubarek gelelim konuya benm bi ark ın cıkıp gitar sarkı felan yaptıı yer var oraarda hatunlar gelebilrse takılacaz giris 90 milyon isteyen buyursun olmadı kuzenlerdeim sabah 9 a kadar monopoly cevirecez eheh tavsiye derim monopoly süper oluo yılbasında vallaa(içki serbest) VİSNE VOTKA
blueeda sabah 9 a kadar monopoly cevirecez eheh tavsiye derim monopoly süper oluo yılbasında ehehe monopolyde üstüme yok :p bayılıom :)