orkunbjk tam olarak kim çıkarıyor bilmiyorum sanırım ariel'in katkılarıyla ilgili link">http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=&threadid=116433&perpage=15&pagenumber=3>link/a>
orkunbjk Ariel pes4 deki 3 boyutlu top modellerini fifa grafik pragramı o-edit ile editlemeyi başarmış. bu durumda şu an yeryüzünde mevcut yapılmış bütün topları(fatih ürek hariç: )) PES4 pc ye aktarabilecez . hemde oyundaki mevcut toplardan daha gerçekçi görüntülerle. resimlere bakın Ariel'in roterio'su, pes4'ün orjinal roterio'sundan daha iyi. http://pes.socceraccess.com/index.php?as=http//www.socceraccess.com/cgi-bin/coranto/yahi.cgi?id=EEpuEpluFpxsHRWths&st=Extended_pes>ilgili link Bu toplar Pazartesi günü socceraccess'de yayınlanacak.
badboy_t valla arjantin saatine göre akşam saat 10 da yayınlanacakmış.bizde bu gece saat 3 e denk geliyor.
tramp_1905 abi hepsi guzel ama roterio hic olmamıs ki adamlar dikis doku falan yapmıslar gercekci olsun diye roterionun orjinali kaymak gibi yok oole bisi
orkunbjk utkufatma readme'yi tekrar tekrar okudum. aynen uyguladım ama nafile. Birde sen anlatsan diyorum.
badboy_t yaw bi yerde bi yanlışlık yapıyorum ama nerede :confused: :rolleyes: türkçeye çevirse yapan biri ii olur readme yi.
alex85 Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk bende oyun kitlendi. yababilen var mı? bende yaptim, süper oldu önce problemler cikmisti ama.. sonunda basardim..
alex85 Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk utkufatma readme'yi tekrar tekrar okudum. aynen uyguladım ama nafile. Birde sen anlatsan diyorum. AFS Explorer 3.4 varmi sende?