CrossOver arkadaşlarbi sorum olacak sizce 128 mb radeon 9200 mü yoksa 128 mb geforce fx5700 mü güzel?(ona göre alıcamda ondan buraya açtım:D)
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe fx 5700 dha i ama radeon 9600 ü al derim ben :) o nasıl öyle yaa
UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe fx 5700 dha i ama radeon 9600 ü al derim ben :) Fiyat açısından mı abi o iyi ama bunu al nedir bu :D
II.Ghulam Bodyguards EKRAN KARTI çok önemlidir.Almışken biraz iyisini al 256 mb Ati Radeon 9600 xt fiyat-performans açısından alabileceğin en iyi ekran kartıdır. Bilgilerinize
CrossOver arkadaşlar pc yi tamamen yenilemeyi düşünüyorum o yüzden param sınırlı onçün bana kaliteli ama fazla pahalı olmayan bi ekran kartı lazım kaliteli olsun ama;)
yaramazkedicik İsteyen varsa daha dün aldığım 9800 pro'mu satabilirim:) Bana fazla geldi, pek fazla oyun oynamadığım:) 128 mb, 256 bit gigabyte 9800 pro.
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: militan arkadaşlar pc yi tamamen yenilemeyi düşünüyorum o yüzden param sınırlı onçün bana kaliteli ama fazla pahalı olmayan bi ekran kartı lazım kaliteli olsun ama;) Param sınırlı demişsin ama şimdi alacağın bir 9200 yada fx 5700 den 6 ay sonra forumlarda yine konu açıcan yok driver 3 çok kasıyor yok şu açılmıyor diye.Sonra bi daha kart sorucan bizlere yan içok para vermen uzun zaman idare eder seni bu işler böyledir.Yinede bi anda çok para vermek istemiyorsan git bi palit radeon 9550 al 70$ dolara sonra basit bi overclockla onu 9600XT seviyesine çıkar yani 70$ lık kartla 150$ lık kartı yakala ben pişman oldum 9600XT aldıktan sonra keşke bi 9800 pro alsaydım en azından diye. Bilgilerine
2ampara***Womanizer bence sen radeon 9550 gamer edition o hem hesaplı hem kaliteli zaten oyunlar için üretilmiş bi kart o yüsden pek sorun yaşamzsın
4MyStErY3 Orjinal Mesajı Yazan: militan arkadaşlarbi sorum olacak sizce 128 mb radeon 9200 mü yoksa 128 mb geforce fx5700 mü güzel?(ona göre alıcamda ondan buraya açtım:D) Bence fx5700 al derim. ;)
RucowS Valla en ekonomik kart RADEON 9550 128 MB-128 BIT 90$+KDV olması lazım. Ama senin soruna gelince FX 5700 , 9200 den kat be kat daha kaliteli bir kart. GeFORCE 6 serisi çıktığından beri fiyatlarında gün geçtikçe azalmalar olmakta. SAYGILAR...
CrossOver radeon 9550 gamer ediyşın kaç paradır herkafadan başka bi ses çıkoıo ama ben kaliteli bi kart almaya karar verdim
2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: militan radeon 9550 gamer ediyşın kaç paradır herkafadan başka bi ses çıkoıo ama ben kaliteli bi kart almaya karar verdim walla 9550 95$ weya en fazla 110$ kdv dahil fiyatı
CrossOver peki arkadaşlar ben oyun için alıom 95$ ii bi kart için biraz az gibi geldi oyun için gamer ediyşın mı alayım şimdi??
HellscreaM sen en iysii bırak gamer ediysını mediysını rucowsun dediği gibi fx 5700 al ben onu kullanıyorum...Memnunum...
CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) Param sınırlı demişsin ama şimdi alacağın bir 9200 yada fx 5700 den 6 ay sonra forumlarda yine konu açıcan yok driver 3 çok kasıyor yok şu açılmıyor diye.Sonra bi daha kart sorucan bizlere yan içok para vermen uzun zaman idare eder seni bu işler böyledir.Yinede bi anda çok para vermek istemiyorsan git bi palit radeon 9550 al 70$ dolara sonra basit bi overclockla onu 9600XT seviyesine çıkar yani 70$ lık kartla 150$ lık kartı yakala ben pişman oldum 9600XT aldıktan sonra keşke bi 9800 pro alsaydım en azından diye. Bilgilerine peki bbeni 9550 ne kadar idare eeder??oda fazla idare etmesse 9800 alcam :icon_cry: