Neyse GB gol yemesin diye dua ediyom dk. 60 larda Rüştü pat penaltı Youla ve 3 :whoa:
Youlayı TS'ye transfer etcektimde vazgeçtim sonra neyse.Artık birincilik elime geçmişti son hafta maç Denizli ileydi ve Hamiyi 1 maç yedek sokmak dışında oynatmamıştım ve sırf bu maç için kadroya aldım hayatındaki ilk şampiyonluk maçında oynasında diye :cool: Neyse dakika 6 hami 30 metreden şak füze bir gol.3-0 Denizliye de gacırt.FB-DB 1-1 bitti.Ben birinci ardımdan 1 puanla BJK 2. ardından 1 puanla FB 3. oldu.
Türkiye Kupasında Yarı Finalde Fenere,finalde Galatasaraya karşı akzanrarak onu da aldık.
Ve baktım sene sonu yılın ortsahası forveti t.d si falan hepsi bizden ama beni şaşırtan Augustine'nin toplamda 35 gol atıp ŞL'nin en golcüleri arasına girmesi ve Yattara'nın Dream Team'a seçilmesiydi.
Bende Word Class olmuşum.Türkiye Milli Takımına baktım o da bana baktı kadroya baktım mantar kadro Ersun Yanala baktım National.Sırf bakın sırf Türkiye'nin menfaatleri için :D menajer ekle işi bırak yaparak Türkiye'nin bşaından Ersun Yanalı kovdum.Ve başvuru yaptım geçtim başına Kazakistana 2 tane salladım kadroda revizyon yaptım.
Devre arasında sözleşmesi korumada olmayan oyuncuların hemen hemen hepsine imza attırdım.Ne arasanız var Koray Avcı,Ümit Ozan Kazmaz,Okan Yılmaz,Zafer Biryol,Mehmet Polat,Kürşat Duymuş,Volkan Ünlü,Murat Sözkesen,Yasin Karaça,Fredd Adu(deneme ile oynatıyorum),Şener Aşkaroglu vs...
Transfer bütçesi 25 TL,Gökdenize BJK 24 TL teklif etti kabul etmedim.Takımda huzurluk çıktı Gökdeniz,Petkoviç,Fatih,Yattara büyük kulüplere gitmek istiyorlar bende göndermiyorum ama takır takır oynıyacaklar.
Hazırlık maçlarında Intere 4 Monacoya 3 salladım.Neyse sene başlıyacak yakında:)