SteGaNoS http://www.tev.org.tr den gonderilen e-kartlar 2005'de 1000 cocugun egitim masraflarinin karsilanmasini saglayacak.1.000.000 e kart yollanması lazım.Şuan 500.000 tane yollanmış durumda.Daha çok yollamamız lazım.Hem sevdiklerinizin yeni yılını kutlamış olun hemde güzel bi amaca hizmet etmiş olun.
daradevil137 Valla hem kendin sevap işledin bizimde sevaba girmemizi sağladınya helal olsun :applause:
SteGaNoS Gerçekten SCN ahalisi böyle konularda çok hassas olduğunu gösterdi walla bize helal olsun arkadaşlar ;)
Pierre Van Hooijdonk sagol cok ii bi konu acimisn bnde ancak 30 ytl yapabildim ama tanıdıklara falan soledim bayaa kisiye yaptırttım
SteGaNoS 1 Milyon e-kart hedefine ulaştık! Türk Eğitim Vakfı olarak yılbaşında düzenlediğimiz "Türkiye'nin geleceği için 1 Milyon e-kart" kampanyası başarı ile sonuçlandı. Kampanyamızın gördüğü yoğun ilgi sayesinde hedefimizi de aşarak toplam 1.057.368 e-kart'a ulaştık! Kampanya kapsamında sponsor ve destekçi kurumlar ile bireysel bağışçıların katkıları sayesinde 2005 yılında 1.000 çocuğun eğitim masrafı karşılanacak. "1 Milyon e-kart" kampanyamıza destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkürlerimizi sunar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dileriz. Türk Eğitim Vakfı Helal Olsun :)