Geyiq Team arkadaşlar FM 2005 oynarken durduk yere Oyun bir exe. hata raporu veriyor ardından da kapanıyor bazıları anakartta sorun olduğunu sölüyor acaba bunun nedeni ne olabilir
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 arkadaşlar FM 2005 oynarken durduk yere Oyun bir exe. hata raporu veriyor ardından da kapanıyor bazıları anakartta sorun olduğunu sölüyor acaba bunun nedeni ne olabilir Oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi ?
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: 'Oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi ? evet hemde kaç kere üstelik aynı cd yi arkadaşıma verdim onda çalıştı *benim sistemim onunkinden daha güçlü bi de.... :,(
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 evet hemde kaç kere üstelik aynı cd yi arkadaşıma verdim onda çalıştı *benim sistemim onunkinden daha güçlü bi de.... :,( C: / Program Files'daki dosyayı sildin mi hiç ?
Pentagram_15 birde crack dosyasını yanlış düzenlemiş olabilir crackı yapan kişi istersen yeni bir crack indir bu arada korsan oyunlar ilgili tartışma forum kurallarına aykırı
wilcher evet bende de oluyo zaman zaman silip yeniden yükledim yine oldu ama nasıl düzelir bilmiyorum.
pazzini beyler benimoyundada exe hatası oluyo ama antreman bolumunu tıklayınca oluyor lutfen nasıl duzeltısegımı solermısınız
Pentagram_15 versiyon güncelledin mi? birde antreman dosyalarını kurcaladın mı? (oyunu açmadan dış etkenlerle)