erdal2004 Arkadaşlar multiplayerde oynarken bana TAYFA adlı yazı çıkıyor ve diğer oyuncuyada aynı ismi veriyor. Bu ismi nereden değiştirebilirim. Bilgisayarla oynarken değiştirebiliyorum ama ağda oynarken nasıl değiştirebilirim? teşekkürler arkadaşlar...
besteci Orjinal Mesajı Yazan: erdal2004 Arkadaşlar multiplayerde oynarken bana TAYFA adlı yazı çıkıyor ve diğer oyuncuyada aynı ismi veriyor. Bu ismi nereden değiştirebilirim. Bilgisayarla oynarken değiştirebiliyorum ama ağda oynarken nasıl değiştirebilirim? teşekkürler arkadaşlar... Bu, bilgisayarın kullanıcı adı. Oradan otomatik okuyordur. Denetim masasından Kullanıcılar bölümünü kullanarak ayarlayabilirsin.
aragorn_85 Orjinal Mesajı Yazan: besteci Bu, bilgisayarın kullanıcı adı. Oradan otomatik okuyordur. Denetim masasından Kullanıcılar bölümünü kullanarak ayarlayabilirsin. beyler bunların alakası yok. oyunu yüklediğiniz yere gidin setting var orda ona tıklayın online var orada tayfa yazıyo onu değişmeniz yeterli olacaktır... kolay gelsin...