efsane43 Bende PES 3 de yeni futbolcu yüzleri var.Rüstü,ailton,micoud,kuranyi vs. Bulari export edip Pes 4e importladim.Ama editingde bu yüzleri sectigimde masa üstüne geri dönüyor.Bu konu hakkinda bir bilgisi olan varmi?
efsane43 Konu burda devam etsinmi yoksa editinge filanmi yeni acayim? Dedigim gibi Facaler normalde PES 3 icin... Elber
efsane43 Faceler bana ait degil, yani kendim yapmadim.Peki nasil renklendirip PES 4e importlayacagiz bunlari?
efsane43 Orjinal Mesajı Yazan: kanaryagücü ben sadece casillas ile rüştü ye baktım tek kelime ile alakası yok Ozaman size PES3 oyun icinden bir görüntü sunayim, karari siz verin...
sseba&lefter Orjinal Mesajı Yazan: efsane43 Ozaman size PES3 oyun icinden bir görüntü sunayim, karari siz verin... bence faceler süper olmuş. Kardeş bu faceleri oyun içi editörden mi yapıyorsun yoksa photoshop gibi ayrı bir program mı kullanıyorsun. ayrıca PES3 için dediğin bu faceleri PES4 için kullanma imkanımız var mı?
efsane43 Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter bence faceler süper olmuş. Kardeş bu faceleri oyun içi editörden mi yapıyorsun yoksa photoshop gibi ayrı bir program mı kullanıyorsun. ayrıca PES3 için dediğin bu faceleri PES4 için kullanma imkanımız var mı? Valla dedigim gibi Faceleri ben yapmadim.Önceden sitenin birinden bulmustum.Scorpionun dedigine göre renklendirme filan gibi davalar varmis.Bende senin gibi bekliyorum bakalim, PES 4 icin uyumlu yapabilen bir arkadas cikacakmi diye