gencguru undefinedindirdiğim 5 parça dan oluşan TheWolfFurryEvolutionPatch2_0_PES4_PC patch winrar ile sıkıştırılmış.470 mb tutan dosayalrı indirdim ama rar ile açmaya çalışırken "TANIMLANAMAYAN ARŞİV SONU" hatasını veriyor.Diğer indirdiğim forma ve kadro dosyaları rar ile gayet rahat açılıyor.Lütfen yardım....Not: adx conventer de çalışmıor.... :icon_cry:
gencguru yani DAP ile indirirken bir çok kere pause/resume yaptım o yüzden mi...doğru infirebilmem için ne yapmam lazım?...yeniden indirmem gerekiosa 3.0'ı mı yoksa yine 2.0 'ı mı indirememi tavsiye edersiniz?
Spocket tüm dosyaların aynı klasörde olması gerekir. yine aynı şey olduysa, indirdiğin dosyalardan biri bozuk olabilir boyutlarına bak...
gencguru tüm dosyalar aynı klasörde,tüm part dosyaları 98.078 kb.Ama sen deyince dikkat ettim part 5 85.201 kb.Acaba bu klasör yüzünden mi.Bu arada option klasörü 1.399 kb...part 5 'i bi daa indirsem mi?...ve saol tabiii ki
gencguru şimdi indirmek için tekrar soccercenter ın yönlendirdii siteden baktım da ,part 5 klasörünün boyutu zaten yazdıım kadar gözüküyor.sanırım part 5 yarım kaldığından diil...yeniden mi indirsem hepsini acaba...yoksa 3.0 ı mı indirsem...
SonKatip 3.0'ı indir. Ve mümkünse gece indir. Ve sakın pause yapmadan indir. Ve Patch ne imiş gör...!
gencguru çok saol,bu önemli bir karar olacaktı benim için...şimdi tam zamanı sanırım, yolunu soccercenter dan bi bulayım önce,zira geç olduu için yanıt veremezsin sanırım..tekrar saol