musty ABİ SU ANKETE GIRDIM BAKTIM PES SURUNUYO NASIL OLUYOR YA :rolleyes: BI EL ATIN DUZLUGE CIKSIN :D http://vip.tnn.net/anket/homepage.asp?QuestionID=1600&page=&stat=1
goti sürünsün niye zoruna gidiyoki orda bi çok oyun çeşidinden var herkes futbol sevmezki.sen oyna naapçan anketi falan ne gerek var.o ankete giremeyen ne devasa oyunlar var .biz bişey diyozmu boşver belli bikitlenin zevki tercihi kimseyi ilgilendirmemeli ha o anket futbol oyunları için yapılmış olsaydı bi gariplik var derdim ama bu durum çok normal
kaneko1987 hemen oyumu werdim hadi bütün forum pes 4 ü bir numara yapalım o zaten bizim içn bir numara ama
masterran Ya salla, zaten sallama bi anket....level da falan yapılsa atarız,gireriz, takarız kafaya da, günün anketi abi...yuh.. :)
musty Orjinal Mesajı Yazan: masterran Ya salla, zaten sallama bi anket....level da falan yapılsa atarız,gireriz, takarız kafaya da, günün anketi abi...yuh.. :) o anket 2 haftadır devam edıyo sen bakma gunun anketı yazdığına pes4e ilk oyuda ben atmıstım sonrada 3-4 tane daha attım ama baktım kimse atmıyo sinir oldum o yüzden seetiim
masterran Orjinal Mesajı Yazan: musty o anket 2 haftadır devam edıyo sen bakma gunun anketı yazdığına pes4e ilk oyuda ben atmıstım sonrada 3-4 tane daha attım ama baktım kimse atmıyo sinir oldum o yüzden seetiim anlıyorum...ama bu sadece bi anket dostum :) ihihih