moskof Arkadaslar oyunda klube ultimaton veripte kovulmayaniniz oldumu hic. Yoksa ultimaton verdigin zaman ne olursa ne kadar basarili olursan ol klup seni kovuyormu. :yikes:
Aydin 4 o kulüpten kulübe değişir..levante yönetimi gibi pısırık bir yönetim olduğu zaman bazen 2 tane üst üste ültimatomu bile kabul ediyorlar..veya da sampdoria yönetimi gibi gıcık bir yönetim olduğu zaman da kıtalar arası kupayı alsan da vereceğin herhangi bir ültimatomda kovulabilirsin.
Orçun İNCE evet bu çok önemli atalanta yönetimi burnundan kıl aldrmaz mesela yada bask bölgeleri......
Fener_Man Ben Fm'de deilde Cm'de 3.lig takımında her hafta veriyodum uyuzluğuna ama kovmuyolardı."Yapacağınız en onurlu iş yarın istifa etmektir" diye cvp geliyodu. :D
Pentagram_15 Cm 03/04 te ben baya ultimatom çektim Nottingham Forest yönetimine adamcıklar premier lig ikinciliği ve fa cup şampiyonluğu görünce mecbur kabul ediyorlardı hatta stadı 30000 kişi falan genişletmişlerdi Fm de 3 denemem var üçüde başarısızlıkla sonuçlandı ikisi Galatasaray'a biri Man Utd'ye ama man utd şimdi stadın üzerini kapatıyor o yüzden ses çıkarmıyorum gerçi main road stadında oynuyoruz geçici olarak ama olsun
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE bence cek bi ultimatom wimbeldonda oynamak için=) zaten wimbeldon da 1. seri d grubu tenis maçının ilk seti Man Utd 6 - 2 Fenerbahçe olarak bitmişti.
jeditr ben bi kere beşiktaş yönetimine ultimatom verdim onlarda tecrübesizliğin ve başarılarından dolayı terbiyesizliğini mazur görüyoruz ama bidaha olmasın gibi bişey dediler,ama kovmadılar istediğimi de yapmadılar yani fırça yediğimle kaldım.
Pentagram_15 şerefli bir menejer olarak istifa etmen gerekirdi ayıp etmişsin seni aşalamışlar sende göz yummuşsun :) şaka bir yana gerçekten oyunun ne kadar çok alternatif özelliği olduğunu ve gerçeğe ne kadar yakın olduğunu çok güzel anlıyoruz