oguzkasirga Bu ADSL modemlerde eski dial-up bağlantılarda olduğun gibi bağlantımızı kesip yurtdışı numaralar çevirebilirlermi bu abidik gubidik siteler, sanırım benim modemimin firewall özleeligi yok, bunun için ekstra ne kullanabilirim bi tavsiyeniz var mı?
muzzy..! adsl nin dezavantajı da virüsler işte. Firewall, antivirus(reltime scan yapan) ve anti-spyware yükleyince olay kapanır..
SteGaNoS ADSL DİAL-UP Vs.her halukarda çevirebilirler mesela adsl bağlantınızı keserler yanlış hatırlamıyorsam pornografik sitelerden " İXAS" Buna benzer yeni bir bağlantı oluşturuyor.ADSL'e ile bağlanmak istediğiniz zaman ise "modem başka pc tarafından kullanılıyor" diye bir yazıyla karşılaşırız ;)
rapper abi biriniz çevrilebilir diyosunuz biriniz çevirilemez.nolcak böyle.bence mantıken çeviremezler.çünkü sanırım adsl telefon hattından bağlı deildi.
UfUk-Fb Çevrilemez imkansız yani bilgisayara girer dialer ama çevirmeye çalışır çeviremez sonuçta telefon faturasına yansımaz... ;)
SaMSoN Anladığım kadarıyla senin korkun virüsten çok telefon faturası; için rahat olsun adsl bağlantını kesip telefon hattı ile bağlanamazlar ;)
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: AVCI adsl modemlerin numara çevirme özelliği yok.İçin rahat olsun Foruma ho$geldin dostum !!
jack_alkara ben 56K modemimi kaldirmadim,(kaldirinca zaten geri buluyor donanım bulundu diye,cikarip atmadim da yani) duruyor adsl almama ragmen,bir tehlikesi varmi? tum cevirmeli ag bağlantilarini kaldirdim ama! rahatken sakata gelmeyelim değilmi? :hihi: