emre_acar1989 Arkadaşlar benim ekran kartım geforce2 mx400...Pes4 ü halen oynayamadım akıcı bir biçimde..Oyun çok kasıyo...Double speed yapıncada çok fazla hızlı oluyo...Bi ayarını tutturamadım....Bilgisi olanlar yardımlarınızı bekliyorum...
frankly dostum double speed de hızlı ise screen ayarlarında Medium ya da high yap çözünürlüğü 1024*768 filan yap belki dengelenebilir.Umarım yardımcı olmuşumdur...
emre_acar1989 abi denedim ölede çok hızlı oluyo 1024*768 yapıyorum yine çok hızlı...High yada medium yapıncada menüler acayip yavaşlıyor....Oyunu oynabilmek için başka ne yapabilirim.Daha doğru dürüst oynayamadım şu güzelim oyunu...Yardım...
guıntı kardeş bende mx100-200 var ben gayet iyi oynuyorum. nasıl mı? windowsu 800*600 16 bit yap oyundada 800*600- medıum- wındowed yap canavargibi oyna. :D :hihi:
emre_acar1989 guinti kardeş onu denemiştim ama bidaha denim bakalım....Lütfen başka çareler biliyosanız söleyin denim....
emre_acar1989 yok abi olmadı yine bi orta hız tutmuyo ya çok hızlı çok yavaş oluyo....lütfen yardım edin bi oynayamadım şu güzelim oyunu...
emre_acar1989 yaw benim oyun rar lıydı..Yani bi installer ı falan yoktu...Beta falan olma ihtimali varmı???internetten full ünü indirme imkanımız varmı??
Blacky Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989 yaw benim oyun rar lıydı..Yani bi installer ı falan yoktu...Beta falan olma ihtimali varmı???internetten full ünü indirme imkanımız varmı?? Cm4Speeder Kullan işe Yarıyormu$.. Kullananlar far..