demon1c bncede irenç ayrıca bole seyler artıq cokh belli oluo yuksek ses flm diiince.... bunu yiyen yoktur artıq
frankly Orjinal Mesajı Yazan: demon1c bncede ayrıca bole seyler artıq cokh belli oluo yuksek ses flm diiince.... bunu yiyen yoktur artıq valla ha hep böyle bir yere konsantre ediyolar sonra BÖÖÖÖÖ oluyo!!! :D :D :D
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra valla ha hep böyle bir yere konsantre ediyolar sonra BÖÖÖÖÖ oluyo!!! :D :D :D bizde korkudan ölüoz ya :(
frankly Orjinal Mesajı Yazan: blueeda bizde korkudan ölüoz ya :( ben zaten sesi açmadan önce hoparlör sesini açın diyo ya orda anladım bende SEsi kısdım :D :D zuhauhaahahu.BURDAN WEB ALEMİNE SÖYLÜYORUm.BAŞKA TAKTİKLER BULUN.Artık Soccercenter da kek kalmadı sayenizde :D :D :D
blueeda Artık Soccercenter da kek kalmadı sayenizde Barıs hariç ben bu msjı söylemekteki amacını anlamadım nie böyle dion merak ettim?? enazından dememen gerekir böle bişeyi söyleme hakkı kimsede yok..
frankly Orjinal Mesajı Yazan: blueeda ben bu msjı söylemekteki amacını anlamadım nie böyle dion merak ettim?? enazından dememen gerekir böle bişeyi söyleme hakkı kimsede yok.. nasıl ya ne amacı halla halla ya şaka yapıyoz sen amacın ne diyosun.valla bende senin amacını anlamadım :mad:
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra nasıl ya ne amacı halla halla ya şaka yapıyoz sen amacın ne diyosun.valla bende senin amacını anlamadım :mad: benim bi amacım yok yazdığın msj yanlış boşuna sinirlenmenede gerek yok!!! ayrıca msjın yanlış diilse şakaysa düzeltme ozaman!
frankly Orjinal Mesajı Yazan: blueeda benim bi amacım yok yazdığın msj yanlış boşuna sinirlenmenede gerek yok!!! ayrıca msjın yanlış diilse şakaysa düzeltme ozaman! sen niye herşeye burnunu sokuyorsun?Senin derdinmi.Durduk yere gergin ortam yartmak senin işinmi..
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra sen niye herşeye burnunu sokuyorsun?Senin derdinmi.Durduk yere gergin ortam yartmak senin işinmi.. bak bana böyle şeyler deme!! gergin ortam falan yarattığım yok sana insan gibi dedim!anlasaydın bu kadar saçma şeyler yazmazdın!
frankly Orjinal Mesajı Yazan: blueeda bak bana böyle şeyler deme!! gergin ortam falan yarattığım yok sana insan gibi dedim!anlasaydın bu kadar saçma şeyler yazmazdın! zhuahua beni tehdit ediyo ya hiç güleceğim yoktu.Gergin ortam yaratmadığın belli.
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra zhuahua beni tehdit ediyo ya hiç güleceğim yoktu.Gergin ortam yaratmadığın belli. ya git ya!işim yokta seni tehditmi etcem..ne dersen de!
frankly şuraya bak şaka yapıyoruz suçlu oıluyoruz.Neyse şimdi bunlamı uğraşcam yaw.Blueda sana tavsiyem her işi burnunu sokmaman.
cekibico Kavga dinimiz uyarınca kesinlikle caiz değildir muhterem arkadaşlarım. Sonra şeytanla poker oynarsınız cehennemde, benden söylemesi.. (bak hem kumar hem de şeytanla, çifte günah!)
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra şuraya bak şaka yapıyoruz suçlu oıluyoruz.Neyse şimdi bunlamı uğraşcam yaw.Blueda sana tavsiyem her işi burnunu sokmaman. ii bundan sora neye burnumu sokup sokmayacağımı sna sorarım!
egozdemir blueeda sen burasını chat meydanı sandın ama burası forum giriş tarihinle mesaj sayına bakarsan anlarsın