ELECTRIFY 64mb veya 128mb Ekran Kartı VEYA 128mb veya 256mb SD Ram Satan Varmı??? varsa modelini ve özelliklerini, ayrıca isterse fiyatını da belirtsin lütfen. almayı düşünüyorum da... ;)
Hami(10) konunun yeri burası değil. neyse 128 mb ge force mx 4000 kartım var ne kadar verirsin almak istiyosan az kullanılmış.
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) konunun yeri burası değil. neyse 128 mb ge force mx 4000 kartım var ne kadar verirsin almak istiyosan az kullanılmış. özel msj a bak...konunun yeri neresi bu arada?
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) konunun yeri burası yanılmıyosam http://www.soccercenter.net/forum/forumdisplay.php?f=104 yaw bi cvp ver kaç para istiyosun???
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) dostum özel mesajında dediğin gibi msn deyim ama sen yoksun nasıl olur abi ben online ım. sen bana ver email ini ben bakiym bi de...
ELECTRIFY -------------------------------------------------------------------------------- yaw beyler bıktım 1. sayfaya taşımaktan ya... yok mu yani satan???