Hami(10) **Bu half life 2 deathmatch oynayan yokmu hiç ben demin biraz oynayayım dedim bi baktım 2 saat geçmiş acayip bağımlılık yapıyor adamın tekinin kafasında tuvalet pisüvarı patlatınca çok güzldüm:) bi ara 10 kişi içinde 2. oldum ama adamın teki elindeki bazukayla doğduğum yeri anladı galiba devamlı bazukayla öldürdü beni bende çıktım sizde bu oyunu oynuyosanız bi server açsakta oynasak.**
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: 2ampara***Womanizer ufaksa buraya koy yada link wersene hocam ben de dedim de henüz cvp vermedi offline şu anda siteye girince verir cvp deatmatch modunun linkini (umarım)
edeoo evet gerçekten çok güzel bir oyun dün gece yükledim ve internetten takıldım bayağı zevkli. (ben Steam dan yüklediğim için link veremeyeceğim)
Hami(10) valla bi linki yok galiba ben steamden update diyince indi 30 mb bişey oyunu multi oynayabiliyorsunuz kafelerde orjinal hl 2 alsa inanın başka hiç bişey oynamaz milet çok zevkli ben arıyım link bulursam veririm.
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) valla bi linki yok galiba ben steamden update diyince indi 30 mb bişey oyunu multi oynayabiliyorsunuz kafelerde orjinal hl 2 alsa inanın başka hiç bişey oynamaz milet çok zevkli ben arıyım link bulursam veririm. bulursan iyi olur egrçekten sağol şimdiden...
BeKTaS F1GO baba multi patchi var cafelere gerk yok 1.46 gb + patcgh + benim ayarlarım sayesinde multi oynanıyor bakalım patchi varm ı dedim ama sende 30 mb dedğine göre benim patchi indirmişsin(bahsettiğim patch) anlamında ii akşamlar all
Hami(10) şimdi baktımda 48 mb lık bişey bu patch değil başlı başına bi oyun bu sende en üstteki gibi bi resim çıkıyormu oyuna girdiğinde çünkü oyunun gerçek ve tek resmi multisi o sen nasıl oynuyon anlamadım pek. bende update diyince değil orada listede varmış yükle diyince çıkmış şimdi gördüm.
BeKTaS F1GO bugy dostum yoq ya sen bırak adam 30 mb lık patch indirmiş multiplayer da deatmatch adı zaten ya neyse ayrıntı onlar
bugyboy baba bizim çektiğimiz bir kaç kişinin yaptığı patche ben konuştum onunki orjnal valvenin yaptığı patche model filan seçebiliyorsun
m00m ya arkadaslar Steam.exe den ben Counter strike source yi ve half life 2 yi ve death matchi install etmeye calisinca netten download etmeye calisiyor ve bu dosyaların boyutları acaip büyük bitmek bilmior kısa yolu nedir bu olayın bilen warmi???
bugyboy figo baba ben çektim multiyi half life 170 mbresimdekinin aynısı ama internetten oynıyamadım steam nedeniyle