frankly ya beyler bir zamanlara damgasını vuran ve şu anda kimsenin oynamadığı vicecity den hala bıkmayan varmı?
goti hayatımda oynamadım oyun bana itici geldi sadece gördüm.manhuntu aynı şirket çıkardı.onu çok oynadım
frankly Orjinal Mesajı Yazan: zizamort bence dünyada gelmiş geçmiş en iyi oyundu dostum peki şu anda oynuyormusn
frankly Orjinal Mesajı Yazan: realfoxboy Ben san andreası bitirdim. Sen ne diyorsun ne diyorum anladınmı!! Hala bıkmadan oynayan varmı diyorum anladınmı!!! :mad:
goti ne gerree var bu konunun.bıksan nooolcek...madalya mı vercekler?daa iyileri vardı.olacakta.hala bıkmadan oynanacak bi oyun deil splinter cell desen neyse gta.....konusu iyi ama rockstarın beştan savma grafik anlayışı oyunu gözümden düşürdü.banane yaaa benim ne işim var bu konuda,uykusuzluk iştye
masterran yuh, baştan savma grafik anlayışı mı??????? öyle ayrıntılı bi oyuna o grafikler çok bile....adamlar gidip de doom gibi sığ oyun yapmadıkları için sana baştan savma gibi geliyo...
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra ya beyler bir zamanlara damgasını vuran ve şu anda kimsenin oynamadığı vicecity den hala bıkmayan varmı? o ne kardeş yeniliyor mu yoksa içiliyor mu? zuahahahhahaha şaka bi yana uzun zaman önceydi vicecity
aposey ben bi oyunu oynar rafa kaldırırım ama bir süre sonra aklıma gelebilir ve canım kurup oynamak isteyebilir ki vice city için defalarca aynı şey oldu. Fakat yuh hala bıkmadınız mı vs. deyenler var ama bu ülkede hala C.S gibi tek düze bir oyun hergün tüm cafelerde sbahten akşama kadar oynanıyor, başka oyun oynamamacasına asıl bundan nasıl sıkılmıyorlar ben bunu anlamıyorum
46 Maras Orjinal Mesajı Yazan: goti ne gerree var bu konunun.bıksan nooolcek...madalya mı vercekler?daa iyileri vardı.olacakta.hala bıkmadan oynanacak bi oyun deil splinter cell desen neyse gta.....konusu iyi ama rockstarın beştan savma grafik anlayışı oyunu gözümden düşürdü.banane yaaa benim ne işim var bu konuda,uykusuzluk iştye Kardesim çocuk merak etmis soruyor. Sormakta mi yasak?!
nightmare_onur ben en son geçtiğimiz yazın başında oynamıştım çünkü bu sefer %100 bitirmek istedim ama %99'da kaldım ya oyun böyle yada benim atladığım bi şey oldu ama artık oynamayı düşünmüyorum tüm isteğiğm san andreas'ın PC versiyonunun çıkması,tam olarak ne zaman çıkacak bilen varmı? :confused: