Abi direk konuya giriyorum;
Öncelikle yazdiklarim kesinlikle sallama degildir salliyosam Allah belami versin!
Cuma son dersler kütüphaneye çikiyoruz biz.Geçen haftada kütüphaneye çikmisitk.Emre diye bi arkadasla cennetti cehennemdi suydu buydu hakkinda konustuk.Sonradan bize görkem diye bi arkadasta katilmisti.Güzel bi sohbet olmustu.Bugün yine üçümüz kütüphanenin en kösesinde bulunan yere oturduk.Orada din kitaplari vardi.Yine ayni konuda sohbete basladik.Yanimiza bi ki de kitap almistik.Sonra emre ''**Islam Günesi** '' adli kitabi aldi.Kitabin arkasinda ki baklava seklindeki sekle bakmaya basladi.Ondan sonra bi sekil gördügünü söyledi.Seklin yuvarlak kafali elinde düz bisey tutan birisi oldugunu söyledi.Sonra sekillerin degistigini söyledi.Sonra kitabi ben aldim yeminle söylüyorum ki ayni sekli gördüm.Görkem fln da benzer sekiller gördüler.Sonra ben bi geyik gördüm kafasi bulut gibi biseylerin arasindaydi sadece kafasi görünüyodu.Sonra bazi arkadaslar geldi.Ve o geyigi diger arkadaslarda gördü.Sonra ellerini ve ayaklarini kaldirmis bir leopar gördüm.Sonra o leopar kartala dönüstü.GöRkem de ayni sekli gördü.Bakan tüm arkadaslar bu sekli gördü.Ama olayin koptugu nokta suydu.Tayfun diye bi arkadas olayla fazla ilgilenmedi.O da kitaba bakti.Bi baykus gördügünü söyledi.Ben dedim tayfuna harbi baykusmu gördün.Bi saat öyle kaldim.Çünkü ben de baykus görmüstüm!
Nabzim 3.5 atiyo simdi.Valla bu sekiller ne anlama gelir lütfen birisi söylesin.Hadi bitek ben görsem neyse de herkes gördü bunlari.Lütfen yardim.